Senioriedut viihde
Nextory 30 päivää ilmaiseksi - Senioriedut
Nextory on helppokäyttöinen kirjapalvelu, josta löytyy kymmeniä tuhansia e- ja äänikirjoja, jotain jokaiseen makuun. Löydät suosikkikirjasi ja nauti siitä älypuhelimellasi tai tabletillasi.

Hei seniorit! Nauti Nextoryn kirjoista 30 päivää ilmaiseksi

Kaipaatko rentouttavaa lukemista ja kuunneltavaa? Nextoryn avulla voit nauttia e- ja äänikirjoista missä vain, milloin vain!

Nextory on digitaalinen kirjapalvelu, jonka valikoima
koostuu kymmenistä tuhansista ääni- ja e-kirjoista. Voit valita kirjoja suoraan tabletillesi tai kännykkääsi. Voit itse lopettaa tilauksesi Nextoryn kotisivuilla milloin vain, ilman irtisanomisaikaa. Tutustu palveluun.

Nextory tarjoaa nyt Seniorietujen kautta 30 päivän (norm. 2 vkoa.) ilmaisen kokeilujakso​n palveluunsa. Tutustu äänikirjavalikoimaan ja hyödynnä ​kuukauden ilmainen kokeilu Nextoryn sivuilla käyttäen kampanjakoodia.

Mukavia luku- ja kuunteluhetkiä!

Kerro myös muille

Facebook
Google+
Twitter

Muuta kiinnostavaa

Liikunta

Flamingo Spa – Senioriedut

Flamingo Spa sijaitsee Vantaalla, lähellä Kauppakeskus Jumboa ja Helsinki-Vantaan lentokenttää. Flamingo Spasta löydät vauhdikkaan perheiden suosiman Vesipuiston ja vain aikuisille suunnatun tunnelmallisen Spa Kylpylän.

Lue lisää »
inkclub senioriedut alennus
Muut palvelut

inkClub 20% alennus

20 % alennus inkClubin omista musteista! inkClub on kehittänyt edullisempia mustepatruunoita ja tulostimen lisävarusteita, jotka ovat aina korkealaatuisia ja antavat kestävät tulosteet.

Lue lisää »
OnniBus Seniorialennus
Matkat ja Hotellit

OnniBus.com | Seniorialennus -20%

OnniBus.com on vuonna 2014 liikennöinnin aloittanut kaukoliikennepalvelu Suomesssa, joka on tullut tunnetuksi edullisista hinnoistaan ja laadukkaasta sekä nykyaikaisesta linja-auto kalustostaan. Yhtiön reittivalikoima kattaa nykyään lukuisat kaukoliikenteen reitit ympäri Suomen.

Lue lisää »

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.