Senioriedut
Senioriedut viihde
nextory tarjous - katso kampanjakoodi
Nextory on helppokäyttöinen kirjapalvelu, josta löytyy kymmeniä tuhansia e- ja äänikirjoja, jotain jokaiseen makuun. Löydä suosikkikirjasi ja nauti siitä älypuhelimellasi tai tabletillasi.

Nextory tarjous – Rentoudu hyvien tarinoiden parissa!

Kaipaatko rentouttavaa lukemista ja kuunneltavaa? Nextoryn avulla voit nauttia e- ja äänikirjoista missä vain, milloin vain! Nauti kirjauutuuksista joko äänikirjana tai e-kirjana. Nextorysta löytyy kirjoja kaiken ikäisille ja kaikkiin makuihin.

Seniorietujen Nextory-tarjous on uudistettu! Uudella etutarjouksella Nextoryn sekä uudet että palaavat asiakkaat saavat nauttia äänikirjoista ja e-kirjoista kolme kuukautta puoleen hintaan. Tämän lisäksi Nextoryn hopeapaketti uudistuu. Nykyään hopeapaketti antaa 20 tunnin kuuntelu- tai lukuaikaa hintaan 9,99€/kk. Tarjouksen lunastamiseen tarvitaan kampanjakoodi, joka on valmiiksi sivulla. Tutustu palveluun.

Kirjavinkkejä:

  • Miika Nousiaisen Pintaremontti: Riemastuttava komedia hyvinvointi-ihmisten pahoinvoinnista – hautajaisista häihin.
  • Tommi Kinnusen Ei kertonut katuvansa: Kaunokirjallisuuden Finlandia palkintoehdokas 2020!

Nextory on digitaalinen kirjapalvelu, jonka valikoima koostuu kymmenistä tuhansista ääni- ja e-kirjoista. Voit valita kirjoja suoraan tabletillesi tai kännykkääsi ja jakaa tilauksesi perheen tai ystävien kesken, samalla tilauksella voi olla jopa 4 käyttäjää. Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti. Nextorylla ei ole sitovaa määräaikaa.

Tutustu kattavaan kirjavalikoimaan ja hyödynnä ​etutarjous Nextoryn sivuilla käyttäen kampanjakoodia. Tutustu myös uusille asiakkaille tarkoitettuun ilmaiseen kokeilujaksoon sivullamme.

Mukavia luku- ja kuunteluhetkiä!

Kerro myös muille

Facebook
Twitter
Sähköposti

Muuta kiinnostavaa

Liikunta

Flamingo Spa – Senioriedut

Flamingo Spa sijaitsee Vantaalla, lähellä Kauppakeskus Jumboa ja Helsinki-Vantaan lentokenttää. Flamingo Spasta löydät vauhdikkaan perheiden suosiman Vesipuiston ja vain aikuisille suunnatun tunnelmallisen Spa Kylpylän.

Lue lisää »

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.