Senioriedut viihde
Nextory 30 päivää ilmaiseksi - Senioriedut
Nextory on helppokäyttöinen kirjapalvelu, josta löytyy kymmeniä tuhansia e- ja äänikirjoja, jotain jokaiseen makuun. Löydät suosikkikirjasi ja nauti siitä älypuhelimellasi tai tabletillasi.

Nauti Nextoryn kirjoista 30 päivää ilmaiseksi

Kaipaatko rentouttavaa lukemista ja kuunneltavaa? Nextoryn avulla voit nauttia e- ja äänikirjoista missä vain, milloin vain! Rentoudu kesällä yli sadantuhannen hyvän tarinan parissa Nextoryn avulla.

Nextory on digitaalinen kirjapalvelu, jonka valikoima koostuu kymmenistä tuhansista ääni- ja e-kirjoista. Voit valita kirjoja suoraan tabletillesi tai kännykkääsi. Voit itse lopettaa tilauksesi Nextoryn kotisivuilla milloin vain, ilman irtisanomisaikaa. Tutustu palveluun.

Nextory tarjoaa nyt Seniorietujen kautta 30 päivän (norm. 2 vkoa.) ilmaisen kokeilujakso​n palveluunsa. Tutustu äänikirjavalikoimaan ja hyödynnä ​kuukauden ilmainen kokeilu Nextoryn sivuilla käyttäen kampanjakoodia.

Mukavia luku- ja kuunteluhetkiä!

Kerro myös muille

Facebook
Google+
Twitter

Muuta kiinnostavaa

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.