Senioriedut
Storytel logo - kokeile äänikirjoja 30 päivää ilmaiseksi
Storytel kokeile 30 päivää ilmaiseksi
Hyödynnä etu ja kokeile Storytel äänikirjapalvelua 30 päivää ilmaiseksi! Aloita ilmainen kokeilu ja nauti kattavasta e- ja äänikirjojen valikoimasta.

Storytel – Kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

Kokeile Storytelin äänikirjapalvelua 30 päivää ilmaiseksi!

Piristä arkiaskareita ja työmatkoja kiehtovilla kertomuksilla ja tarinoilla tai kuuntele harrastusten lomassa. Storytel on Pohjoismaiden suurin äänikirjapalvelu, jonka valikoimasta löytyy yli 500 000 ääni- ja e-kirjaa. Kattavasta kokoelmasta löydät bestsellereitä, uutuuksia, elämänkertoja ja dekkareita sekä ajankohtaista kirjallisuutta usealla eri kielellä.

Nyt voit tutustua ja nauttia Storytelin e- ja äänikirjapalvelun valikoimasta 30 päivän ajan ilmaiseksi. Tutustu kirjavalikoimaan tästä!

  • 30 päivän ilmainen kokeilujakso
  • Voit kuunnella ja lukea 20 tuntia kokeilujakson aikana
  • Kuuntele ja lue myös offline-tilassa
  • Pohjoismaiden suurin äänikirjapalvelu
  • Kids Mode kuuluu kaikkiin tilausvaihtoehtoihin

Kokeiluetu koskee uusia Storytelin asiakkaita. Linkin kautta pääset kokeilemaan Storyteliä ilmaiseksi 30 päivän ajan, jos et ole kokeillut Storyteliä aiemmin. Kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea 20 tuntia kirjoja.

Storytelin tilaukseen ei liity pitkiä määräaikoja, vaan sen voi lopettaa milloin haluaa Storytelin verkkosivuilla. Ilmaisen kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti Storytel Basic -tilauksena, jonka hinta on 9,99€ / kk. Erillistä alennuskoodia ei tarvita, vaan linkki ohjaa kampanjasivulle, josta 30 päivän kokeilun voi aktivoida.

Kerro myös muille

Facebook
Twitter
Sähköposti

Muuta kiinnostavaa

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.