Senioriedut
Kotirinki siivous seniorialennus
Yli 60 paikkakunnalla toimiva Kotirinki tarjoaa senioriedun kotisiivouksiin!

Kotiapu ja kotisiivous – Onnellisempi arki kotona

Yli 60 paikkakunnalla toimiva Kotirinki on erikoistunut ihmisten arkea helpottaviin kotipalveluihin: kotisiivoukseen, kotiapuun ja kotihoivaan. Palvelun tuottaa Kotiringin koulutetut, paikalliset ja luotettavat Kotirinki-yrittäjät.

Arvolisäverottomat kotisiivous- ja kotiapupalvelut tukevat sinua niissä arjen askareissa, joissa koet tuen tarvetta. Olet oikeutettu ostamaan kotiin apua arvonlisäverottomasti, jos sinun tai läheisesi toimintakyky on alentunut iän, sairauden tai vamman takia – eikä tähän tarvita erillistä lausuntoa. Huolettoman ja luotettavan palvelun toteuttaa oma tuttu Kotirinki-yrittäjä.

Siivoukset voidaan toteuttaa joko säännöllisenä palveluna tai kertapalveluna. Kotiapukäynnin aikana voimme esimerkiksi tehdä yhdessä ruokaa, käydä kaupassa tai ulkoilla.

Kotirinki tarjoaa senioreille säännöllisen kotisiivouksen ensisiivouksesta tai ensikäynnistä (2-4 krt/kk) -25% tai kertasiivouksesta -10% etukoodilla SENIORIETU.

Kerro myös muille

Facebook
Twitter
Sähköposti

Muuta kiinnostavaa

Matkat ja Hotellit

Savonlinja eläkeläisalennus

Savonlinjan palvelutarjontaan kuuluu kaupunkien ja kuntien sopimusliikenne, seutu- ja lähiliikenne, pikavuoro-, vakiovuoro-ja tilausajoliikenne sekä tapahtumakuljetukset ja elämysmatkat.

Lue lisää »

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.