Senioriedut viihde
Bookbeat ilmainen kokeilu
BookBeat on Bonnier Booksin kanssa yhteistyössä toimiva digitaalinen kirjapalvelu. BookBeatin palvelusta löydät kirjallisuuden parhaat klassikot ja kovimmat uutuudet e- ja äänikirjoina.

BookBeat ilmainen kokeilu | Hyödynnä tarjous

BookBeat on Bonnier Booksin kanssa yhteistyössä toimiva digitaalinen kirjapalvelu. BookBeatin palvelusta löydät kirjallisuuden parhaat klassikot ja kovimmat uutuudet e- ja äänikirjoina. Palvelun kirjavalikoima koostuu tuhansista kirjoista, joten valinnanvaraa riittää moniin makuihin. Tutustu BookBeatin valikoimaan tästä.

BooBeat äänikirjapalvelua voi kokeilla kaksi viikkoa maksutta. Etu koskee uusia BookBeat-käyttäjiä. Kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea kirjoja niin paljon kuin haluaa.

  • Kahden viikon ilmainen kokeilu
  • Tuhansia kirjoja kaikkiin makuihin
  • Lue ja kuuntele niin paljon kuin haluat
  • Kirjojen kuuntelu ja lukeminen onnistuu myös offline-tilassa kun olet ladannut kirjoja laitteellesi

Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti rekisteröitymisen yhteydessä valitun tilauspaketin mukaisesti. Voit lopettaa tilauksesi koska vain haluat ilman sitovia määräaikoja. Tutustu kirjavalikoimaan ja hyödynnä ilmainen kokeilu BookBeatin sivuilla.

Kerro myös muille

Facebook
Google+
Twitter

Muuta kiinnostavaa

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.