Senioriedut
Senioriedut viihde
Bookbeat 30 päivää ilmaiseksi tarjous
BookBeat on Bonnier Booksin kanssa yhteistyössä toimiva digitaalinen kirjapalvelu. BookBeatin palvelusta löydät kirjallisuuden parhaat klassikot ja kovimmat uutuudet e- ja äänikirjoina.

BookBeat 30 päivää ilmaiseksi | Hyödynnä kokeilu

BookBeat on Bonnier Booksin kanssa yhteistyössä toimiva digitaalinen kirjapalvelu. BookBeatin palvelusta löydät kirjallisuuden parhaita klassikoita ja kovimpia uutuuksia e- ja äänikirjoina. Palvelun kirjavalikoima koostuu tuhansista kirjoista, joten valinnanvaraa riittää moniin makuihin. Tutustu BookBeatin valikoimaan tästä.

BooBeat äänikirjapalvelua voi tällä hetkellä kokeilla 30 päivää ilmaiseksi. Etu koskee uusia BookBeat-käyttäjiä. Kokeilujakson (30 päivää) aikana saa käyttöön BookBeatin Basic-paketin, jolla voi lukea ja kuunnella yhteensä 20 tuntia veloituksetta. Nykyinen pidempi ilmainen kokeiluaika (1kk) on voimassa toistaiseksi, normaalisti BookBeat-palveluun on saatavilla kahden viikon kokeilu.

  • Kokeile 30 päivää ilmaiseksi
  • Tuhansia kirjoja kaikkiin makuihin
  • Ilmaisen kokeilujakson aikana voi kuunnella ja lukea jopa 20 tuntia
  • Kirjojen kuuntelu ja lukeminen onnistuu myös offline-tilassa kun olet ladannut kirjoja laitteellesi

Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti rekisteröitymisen yhteydessä valitun tilauspaketin mukaisesti. Voit lopettaa tilauksesi koska vain haluat ilman sitovia määräaikoja. Tutustu kirjavalikoimaan ja hyödynnä ilmainen 1kk kokeilu BookBeatin sivuilla.

Kerro myös muille

Facebook
Twitter
Sähköposti

Muuta kiinnostavaa

Matkat ja Hotellit

Vainion Liikenteen 65v.-lippu

Vainion Liikenne on yli 85-vuotias kotimainen perheyhtiö. Yhtiöllä on käytössään yli 120 autoa ja reitistö kattaa koko Lounais-Suomen Uudestakaupungista Helsinkiin.

Lue lisää »

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.