Senioriedut
senioriedut kulttuuri
Helsingin kaupungineatteri on (HKT) on Helsingin teatterisäätiön ylläpitämä moderni kansanteatteri. Teatteri tarjoaa alennuksia eläkeläisille.

Helsingin kaupunginteatteri | Etuhinta eläkeläisille

Helsingin kaupungineatteri on (HKT) on Helsingin teatterisäätiön ylläpitämä moderni kansanteatteri.

Helsingin kaupunginteatterin näyttämöitä on viisi:

Suuri näyttämö – Eläintarhantie 5Pieni näyttämö – Eläintarhantie 5Arena-näyttämö – Hämeentie 2Studio Pasila – Ratamestarinkatu 5Lilla Teatern – Georgsgatan 30

Teatteri tarjoaa alennuksia eläkeläisille. Alennukset ovat voimassa esityksissä maanantaista torstaihin. Eläkeläisalennus on 3€ alennus/lippu. Hinnat ja tarkemmat tiedot on esitetty Helsingin kaupunginteatterin omilla verkkosivuilla. Katso lisää alla olevan linkin kautta.

Katso eläkeläishinnat Helsingin kaupunginteatterin verkkosivuilta kohdasta ”alennukset normaalihinnoista” :

Kerro myös muille

Facebook
Twitter
Sähköposti

Muuta kiinnostavaa

Matkat ja Hotellit

Vainion Liikenteen 65v.-lippu

Vainion Liikenne on yli 85-vuotias kotimainen perheyhtiö. Yhtiöllä on käytössään yli 120 autoa ja reitistö kattaa koko Lounais-Suomen Uudestakaupungista Helsinkiin.

Lue lisää »
inkclub senioriedut alennus
Muut palvelut

inkClub 20% alennus

20 % alennus inkClubin omista musteista! inkClub on kehittänyt edullisempia mustepatruunoita ja tulostimen lisävarusteita, jotka ovat aina korkealaatuisia ja antavat kestävät tulosteet.

Lue lisää »

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.