Senioriedut
senioriedut kulttuuri
Helsingin kaupungineatteri on (HKT) on Helsingin teatterisäätiön ylläpitämä moderni kansanteatteri. Teatteri tarjoaa alennuksia eläkeläisille.

Helsingin kaupunginteatteri | Etuhinta eläkeläisille

Helsingin kaupungineatteri on (HKT) on Helsingin teatterisäätiön ylläpitämä moderni kansanteatteri.

Helsingin kaupunginteatterin näyttämöitä on viisi:

Suuri näyttämö – Eläintarhantie 5Pieni näyttämö – Eläintarhantie 5Arena-näyttämö – Hämeentie 2Studio Pasila – Ratamestarinkatu 5Lilla Teatern – Georgsgatan 30

Teatteri tarjoaa alennuksia eläkeläisille. Alennukset ovat voimassa esityksissä maanantaista torstaihin. Eläkeläisalennus on 3€ alennus/lippu. Hinnat ja tarkemmat tiedot on esitetty Helsingin kaupunginteatterin omilla verkkosivuilla. Katso lisää alla olevan linkin kautta.

Katso eläkeläishinnat Helsingin kaupunginteatterin verkkosivuilta kohdasta ”alennukset normaalihinnoista” :

Kerro myös muille

Facebook
Twitter
Sähköposti

Muuta kiinnostavaa

Liikunta

Flamingo Spa – Senioriedut

Flamingo Spa sijaitsee Vantaalla, lähellä Kauppakeskus Jumboa ja Helsinki-Vantaan lentokenttää. Flamingo Spasta löydät vauhdikkaan perheiden suosiman Vesipuiston ja aikuisille suunnatun tunnelmallisen kylpylän.

Lue lisää »

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.