Senioriedut
Senioriedut viihde
äänikirjat senioreille
Celian valikoimaan kuuluu yli 45 000 kirjaa kattavasti eri aloilta ja eri-ikäisille lukijoille. Äänikirjojen lainaaminen ja kuuntelu on täysin maksutonta.

Äänikirjat Senioreille verkosta

Celia on saavutettavan kirjallisuuden ja julkaisemisen asiantuntija, joka tukee yhdenvertaisuutta lukemisessa ja oppimisessa. Celia tuottaa kirjoja saavutettavassa muodossa, mm. äänikirjoina, yhteistyössä kirjastojen ja kustantajien kanssa. Celian äänikirjat antavat mahdollisuuden kirjallisuudesta nauttimiseen, vaikka kirjan lukeminen olisi vaikeaa.

Celian valikoimaan kuuluu yli 45 000 kirjaa kattavasti eri aloilta ja eri-ikäisille lukijoille – tietokirjoja, runoja, satuja, dekkareita, elämäkertoja, historiaa, viihdekirjallisuutta, Finlandia-palkittuja teoksia ja paljon muuta. Määrä kasvaa jatkuvasti, vuosittain noin 2000 kirjalla. Äänikirjojen lainaaminen ja kuuntelu on täysin maksutonta.

Voit liittyä Celian äänikirjapalveluun, jos tavallisen kirjan lukeminen on työlästä tai mahdotonta esimerkiksi näön tai lihaskunnon heikkenemisen vuoksi. Lue lisää Celian palveluista.

Kaikki Celian tuottamat kirjat löytyvät osoitteesta https://www.celianet.fi/

Kerro myös muille

Facebook
Twitter
Sähköposti

Muuta kiinnostavaa

OnniBus Seniorialennus
Matkat ja Hotellit

OnniBus.com | Seniorialennus -20%

OnniBus.com on vuonna 2014 liikennöinnin aloittanut kaukoliikennepalvelu Suomesssa, joka on tullut tunnetuksi edullisista hinnoistaan ja laadukkaasta sekä nykyaikaisesta linja-auto kalustostaan. Yhtiön reittivalikoima kattaa nykyään lukuisat kaukoliikenteen reitit ympäri Suomen.

Lue lisää »

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.