Naantalin kylpylä logo
naantalin kylpylä 60 plus seniori tarjous
Naantalin kylpylä on maankuulu kylpylä- ja kokoushotelli Naantalissa, aivan meren rannalla ja idyllisen Naantalin vanhan kaupungin kyljessä.

Naantalin kylpylä 60+ tarjous

NAANTALIN KYLPYLÄ on maankuulu kylpylä- ja kokoushotelli Naantalissa, aivan meren rannalla ja idyllisen Naantalin vanhan kaupungin kyljessä. Kylpylä tarjoaa täydelliset puitteet todelliseen irtiottoon arjesta: tasokkaat huoneet, ylellisen spa & wellness -osaston, useita ravintoloita ja tietysti monipuolista viihdettä. Naantalin Kylpylä on valittu Suomen parhaaksi hotelliksi jo kahtena vuonna peräkkäin kansainvälisessä World Travel Awards -gaalassa.

Naantalin kylpylän kautta on saatavilla 60+ tarjous: 2 vrk alkaen 120,-/hlö

Hintaan sisältyy:

  • Majoitus 2 hengen huoneessa (alkaen-hinta koskee Comfort-huonetta)
  • 1 hengen huonelisä 55,-/vrk
  • Buffetaamiaiset
  • Vapaa sauna- ja allasosaston sekä OLOFitness-kuntosalin käyttö

Loman minimikesto on 2 vrk, kampanjakoodi on PRO60. Tarjoushinnat 60 vuotta täyttäneille, voimassa 31.5.2021 asti (aloituspäivä su-ke).

Kerro myös muille

Facebook
Google+
Twitter

Muuta kiinnostavaa

Matkat ja Hotellit

VR | Senioreiden Interrail 60+

Interrail​ eli reilaaminen on mainio matkustustapa kaikenikäisille. VR tarjoaa senioreille mahdollisuuden matkustaa junalla Euroopassa alennettuun hintaan senioreiden Interrail 60+ kortilla.

Lue lisää »
Bookbeat kuukauden ilmainen kokeilu 1kk
Kirjat ja lehdet

BookBeat 1 kk ilmainen kokeilu

BookBeat on Bonnier Booksin kanssa yhteistyössä toimiva digitaalinen kirjapalvelu. BookBeatin palvelusta löydät kirjallisuuden parhaat klassikot ja kovimmat uutuudet e- ja äänikirjoina.

Lue lisää »

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.