Senioriedut
Naantalin kylpylä logo
naantalin kylpylä 60 plus seniori tarjous
Naantalin kylpylä on maankuulu kylpylä- ja kokoushotelli Naantalissa, aivan meren rannalla ja idyllisen Naantalin vanhan kaupungin kyljessä.

Naantalin kylpylä 60+ tarjous

Naantalin Kylpylä on maankuulu kylpylä- ja kokoushotelli Naantalissa, aivan meren rannalla ja idyllisen Naantalin vanhan kaupungin kyljessä. Kylpylä tarjoaa täydelliset puitteet todelliseen irtiottoon arjesta: tasokkaat huoneet, ylellisen spa & wellness -osaston, useita ravintoloita ja tietysti monipuolista viihdettä. Naantalin Kylpylä on valittu Suomen parhaaksi hotelliksi jo kahtena vuonna peräkkäin kansainvälisessä World Travel Awards -gaalassa.

Naantalin kylpylän kautta on saatavilla 60+ tarjous: 2 vrk Naantalin Kylpylässä alkaen 278,-/2 hh

Hintaan sisältyy:

  • Majoitus: 2 henkilöä 2 hengen huoneessa alkaen 278,-/2 vrk (alkaen-hinta koskee Comfort-huonetta, myös muut huonetyypit varattavissa, hinta yhden hengen Comfort-huoneessa alkaen 248,-/2 vrk)
  • Buffetaamiaiset
  • Vapaa sauna- ja allasosaston sekä OLOFitness-kuntosalin käyttö
  • Loman kesto vähintään 2 vrk, aloituspäivä su-ke

Loman minimikesto on 2 vrk, kampanjakoodi on PRO60. Tarjoushinnat 60 vuotta täyttäneille, voimassa 1.1.–31.5.2024, aloituspäivä su-ke. Tarjous voimassa K-Plussakortilla.

Katso tarjouksen tarkemmat tiedot ja varausohjeet kylpylän omilta sivuilta.

Kerro myös muille

Facebook
Twitter
Sähköposti

Muuta kiinnostavaa

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.