Senioriedut
Senioriryhmät matkustavat Tallinkin ja Silja Linen laivoilla edullisin ryhmähinnoin. Ryhmähinnat ovat voimassa, kun ryhmässä on vähintään 10 aikuista matkustajaa.

Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä senioreille

​​​​Tallink | Silja Line – Edulliset senioriryhmähinnat

Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä senioreille

​​Hyvässä porukassa on mukava risteillä ja nauttia upeista merimaisemista, hyvästä ruoasta, ostoksista ja viihteestä. Senioriryhmät matkustavat Tallinkin ja Silja Linen laivoilla edullisin ryhmähinnoin. Ryhmähinnat ovat voimassa, kun ryhmässä on vähintään 10 aikuista matkustajaa.

​Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä senioreille uudist​etuilla Silja Serenadella ​tai Silja Symphonylla. Voimassa määrätyillä su-ke-lähdöillä. Hintaesimerkki: ​61 €/hlö Promenade-luokan kahden hengen hytissä

Esimerkkihintaan sisältyy: Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä valitussa hyttiluokassa 2 henkilön hytissä- Meriaamiaiset meno- ja paluumatkalla

​​Sivuilla esitetty hinta on esimerkkihinta. Kannattaa pyytää tarjous senioriryhmälle, joko täyttämällä lomake (valitse senioriryhmä) tai soittamalla sivulta löytyvään puhelinnumeroon.

Kerro myös muille

Facebook
Twitter
Sähköposti

Muuta kiinnostavaa

Matkat ja Hotellit

ExpressBus – Eläkeläisalennus

ExpressBus on bussijärjestelmä, jossa eri linja-autoyritykset tarjoavat nopean, mukavan ja edullisen matkustusmuodon. Tihein vuorovälein kulkevilla busseilla pääset kätevästi kaikkiin keskeisiin paikkoihin.

Lue lisää »

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.