Senioriedut
Senioriedut viihde
eläkeläisalennus ja senioribio
BioRex Cinemas on Suomen toiseksi suurin elokuvateatteriketju, jolla on elokuvateattereita useissa eri kaupungeissa.

BioRex | Eläkeläisalennus ja Senioribio

​BioRex Cinemas on Suomen toiseksi suurin elokuvateatteriketju, jolla on elokuvateatterit Helsingissä, Porvoossa, Hyvinkäällä, Riihimäellä, Hämeenlinnassa, Kajaanissa, Seinäjoella, Vaasassa, Pietarsaaressa, Torniossa sekä Rovaniemellä.

Eläkeläisalennus -20% – BioRex tarjoaa eläkeläisille 20% alennuksen elokuvanäytöslipuista (ma-to näytökset).

Etu ei koske Ooppera- tai balettinäytöslippuja, eikä EventCinema -näytöslippuja. Alennukseen oikeuttava kortti on esitettävä kassalla lipun lunastamisen / lipunoston yhteydessä. Eläkeläisalennukseen oikeuttavat kortit ovat: Kansaneläkelaitoksen myöntämä Eläkkeensaajakortti, Kuvallinen KELA –kortti (merkintä eläkkeestä) tai Työeläkeyhtiöiden myöntämät Työeläkekortit. Lue lisää BioRexin sivuilta.

BioRex – Senioribio

Senioribio on BioRex:n palvelu varttuneemmille elokuvien ystäville. Näytöksissä esitetään ajankohtaisia uutuuselokuvia draaman-, komedian- kuin kotimaistenkin elokuvien saralta, kohdeyleisö silmällä pitäen. Edullisista Senioribio -näytöksistä voi nauttia kaikissa BioRexin elokuvateattereissa jokaisen kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 15.00. Arkipyhät voivat aiheuttaa muutoksia aikatauluihin. Aikaisemman näytösajankohdan ansiosta Senioribion lipun hinta on normaalia edullisempi; vain ​8,50 €. Alennuslipun lunastamiseen ei tarvita eläkeläiskorttia, vaan näytöksiin ovat tervetulleita kaikenikäiset elokuvienystävät. Lipun hintaan sisältyy aina myös tuore kahvi. Lue lisää Senioribiosta ja tulevista näytösajoista BioRexin sivuilta.

Kerro myös muille

Facebook
Twitter
Sähköposti

Muuta kiinnostavaa

Kulttuuri ja viihde

Savon Kinot | Eläkeläisalennus

Savon Kinot Oy on vuonna 1986 perustettu elokuvateatteritoimintaa harjoittava pohjoiskarjalainen perheyhtiö. Nykyisin Savon Kinot Oy:n elokuvateattereita on Varkaudessa, Savonlinnassa, Joensuussa, Iisalmessa ja Kiteellä.

Lue lisää »

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.