Senioriedut viihde
eläkeläisalennus ja senioribio
BioRex Cinemas on Suomen toiseksi suurin elokuvateatteriketju, jolla on elokuvateattereita useissa eri kaupungeissa.

BioRex | Eläkeläisalennus ja Senioribio

​BioRex Cinemas on Suomen toiseksi suurin elokuvateatteriketju, jolla on elokuvateatterit Porvoossa, Hyvinkäällä, Riihimäellä, Hämeenlinnassa, Kajaanissa, Seinäjoella, Vaasassa, Pietarsaaressa, Torniossa sekä Rovaniemellä.

Eläkeläisalennus -20% – BioRex tarjoaa eläkeläisille 20% alennuksen elokuvanäytöslipuista (ma-pe näytökset).

Etu ei koske Ooppera- tai balettinäytöslippuja, eikä EventCinema -näytöslippuja. Etu ei koske näytöksiä perjantai klo 17.00 jälkeen – sunnuntain näytöksiä. Alennukseen oikeuttava kortti on esitettävä kassalla lipun lunastamisen / lipunoston yhteydessä. Eläkeläisalennukseen oikeuttavat kortit ovat: Kansaneläkelaitoksen myöntämä Eläkkeensaajakortti, Kuvallinen KELA –kortti (merkintä eläkkeestä) tai Työeläkeyhtiöiden myöntämät Työeläkekortit. Lue lisää BioRexin sivuilta.

BioRex – Senioribio

Senioribio on BioRex:n palvelu varttuneemmille elokuvien ystäville. Näytöksissä esitetään ajankohtaisia uutuuselokuvia draaman-, komedian- kuin kotimaistenkin elokuvien saralta, kohdeyleisö silmällä pitäen. Edullisista Senioribio -näytöksistä voi nauttia kaikissa BioRexin elokuvateattereissa jokaisen kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 15.00. Arkipyhät voivat aiheuttaa muutoksia aikatauluihin.Aikaisemman näytösajankohdan ansiosta Senioribion lipun hinta on normaalia edullisempi; vain ​8 €. Alennuslipun lunastamiseen ei tarvita eläkeläiskorttia, vaan näytöksiin ovat tervetulleita kaikenikäiset elokuvienystävät. Lipun hintaan sisältyy aina myös tuore kahvi.Lue lisää Senioribiosta ja tulevista näytösajoista BioRexin sivuilta.

Kerro myös muille

Facebook
Google+
Twitter

Muuta kiinnostavaa

OnniBus Seniorialennus
Matkat ja Hotellit

OnniBus.com | Seniorialennus -20%

OnniBus.com on vuonna 2014 liikennöinnin aloittanut kaukoliikennepalvelu Suomesssa, joka on tullut tunnetuksi edullisista hinnoistaan ja laadukkaasta sekä nykyaikaisesta linja-auto kalustostaan. Yhtiön reittivalikoima kattaa nykyään lukuisat kaukoliikenteen reitit ympäri Suomen.

Lue lisää »

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.