Senioriedut
Risteilyvaihtoehtoja on kaksi: Baltic Princessin iltalähtö, joka lähtee iltaisin klo. 20.15 tai Galaxyn aamulähtö, joka lähtee aamuisin klo. 8.20.

23 h -risteilytarjous Turusta senioreille

​​​​Tallink | Silja Line – Edulliset senioriryhmähinnat

23 h -risteilytarjous Turusta senioreille

​Senioriryhmät matkustavat Tallink Siljan laivoilla edullisin ryhmähinnoin. Risteilyvaihtoehtoja on kaksi: Baltic Princessin iltalähtö, joka lähtee iltaisin klo. 20.15 tai Galaxyn aamulähtö, joka lähtee aamuisin klo. 8.20.

Voit tutustua laivojen viihdekalentereihin alla olevan linkin kautta.

Tarkemmat hinnat ja tarjouksen senioriryhmälle saat täyttämällä Tallink Siljan sivuilta löytyvän lomakkeen (valitse senioriryhmä) tai soittamalla sivulta löytyvään puhelinnumeroon.

Kerro myös muille

Facebook
Twitter
Sähköposti

Muuta kiinnostavaa

OnniBus Seniorialennus
Matkat ja Hotellit

OnniBus.com | Seniorialennus -20%

OnniBus.com on vuonna 2014 liikennöinnin aloittanut kaukoliikennepalvelu Suomesssa, joka on tullut tunnetuksi edullisista hinnoistaan ja laadukkaasta sekä nykyaikaisesta linja-auto kalustostaan. Yhtiön reittivalikoima kattaa nykyään lukuisat kaukoliikenteen reitit ympäri Suomen.

Lue lisää »

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.