Senioriedut
Risteilyvaihtoehtoja on kaksi: Baltic Princessin iltalähtö, joka lähtee iltaisin klo. 20.15 tai Galaxyn aamulähtö, joka lähtee aamuisin klo. 8.20.

23 h -risteilytarjous Turusta senioreille

​​​​Tallink | Silja Line – Edulliset senioriryhmähinnat

23 h -risteilytarjous Turusta senioreille

​Risteilyvaihtoehtoja on kaksi: Baltic Princessin iltalähtö, joka lähtee iltaisin klo. 20.15 tai Galaxyn aamulähtö, joka lähtee aamuisin klo. 8.20.

​Hintaesimerkki:​ 23 h -risteily Turusta Baltic Princessillä (iltalähtö) Turusta määrätyillä su-to-lähdöillä.

esim. 4​1 €/hlö B-luokan kahden hengen hytissäesim. 6​6 €/hlö A Premium -luokan* kahden hengen hytissä

​​Esimerkkihintaan sisältyy:​- Risteily valitussa hyttiluokassa 2 henkilön hytissä- Buffet-lounas ruokajuomineen- Kahvi ja pulla

​​​​Joulubuffet ajalla lisämaksu. * A Premium -hyttiin sisältyy lisäksi erikoisaamiainen ja kuohuviinikuponki. Hinnat ovat voimassa, kun ryhmässä on vähintään 10 aikuista matkustajaa. Sivuilla esitetty hinta on esimerkkihinta. Kannattaa pyytää tarjous senioriryhmälle, joko täyttämällä lomake (valitse senioriryhmä) tai soittamalla sivulta löytyvään puhelinnumeroon.

Kerro myös muille

Facebook
Google+
Twitter

Muuta kiinnostavaa

Matkat ja Hotellit

ExpressBus – Eläkeläisalennus

ExpressBus on bussijärjestelmä, jossa eri linja-autoyritykset tarjoavat nopean, mukavan ja edullisen matkustusmuodon. Tihein vuorovälein kulkevilla busseilla pääset kätevästi kaikkiin keskeisiin paikkoihin.

Lue lisää »

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.