Senioriedut
OnniBus Seniorialennus
OnniBus.com on vuonna 2014 liikennöinnin aloittanut kaukoliikennepalvelu Suomesssa, joka on tullut tunnetuksi edullisista hinnoistaan ja laadukkaasta sekä nykyaikaisesta linja-auto kalustostaan. Yhtiön reittivalikoima kattaa nykyään lukuisat kaukoliikenteen reitit ympäri Suomen.

OnniBus.com | Seniorialennus -20%

OnniBus.com myöntää senioreille 20% alennuksen etukäteen verkkokauppansa kautta ostetuista lipuista yli 65-vuotiaille. Henkilötodistus kannattaa pitää matkustaessa mukana, sillä kuljettaja voi sitä kysyä lipuntarkastuksen yhteydessä. Alennuksen saat käyttöösi valitsemalla OnniBus.com sivuilla lippua ostettaessa Alennus -välilehden alta vetolaatikosta ”Seniorialennus 20% 65 vuotta täyttäneille”.

Tarkemmat tiedot OnniBus.com -sivustolta.

Kerro myös muille

Facebook
Google+
Twitter

Muuta kiinnostavaa

Liikunta

Flamingo Spa – Senioriedut

Flamingo Spa sijaitsee Vantaalla, lähellä Kauppakeskus Jumboa ja Helsinki-Vantaan lentokenttää. Flamingo Spasta löydät vauhdikkaan perheiden suosiman Vesipuiston ja vain aikuisille suunnatun tunnelmallisen Spa Kylpylän.

Lue lisää »

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.