Senioriedut
Interrail​ eli reilaaminen on mainio matkustustapa kaikenikäisille. VR tarjoaa senioreille mahdollisuuden matkustaa junalla Euroopassa alennettuun hintaan senioreiden Interrail 60+ kortilla.

VR | Senioreiden Interrail 60+

​​Interrail​ eli reilaaminen on mainio matkustustapa kaikenikäisille. VR tarjoaa senioreille mahdollisuuden matkustaa junalla Euroopassa alennettuun hintaan senioreiden Interrail 60+ kortilla. ​Kortteja on kahdenlaisia: kaikissa Interrail-maissa kelpaava Interrail Global Pass ja maakohtainen Interrail One Country Pass.

Interrail korteilla matkustetaan pääosin ilman paikanvarausta, mutta Euroopassa on junayhtiöitä, jotka edellyttävät paikkavarauksia joihinkin juniin.

Senior​eiden Interrail 60+ ​korttien hinnat – VR

​Tutustu eri korttivaihtojen hintoihin ja lisätietoihin VR:n sivuilla. Korttien voimassaoloajoissa on useita eri vaihtoehtoja tarpeen mukaan, viidestä päivästä aina kuukauteen.

​VR on myös ​koonnut valmiita reitti​suosituksia Eurooppaan. Voit tutustua niihin tästä.

Kerro myös muille

Facebook
Twitter
Sähköposti

Muuta kiinnostavaa

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.