Senioriedut
Lohja Spa logo
Lohja Spa seniorietu
Hyödynnä senioreiden etuhinta Lohja Spa & Resortiin.

Lohja Spa & Resort seniorietu

+65 seniorit lomailevat nyt Lohja Spa & Resortissa edullisemmin.

Lohja Spa & Resortissa voit nauttia rennosta lomatunnelmasta Lohjan järven rannalla. Viihtyisä kylpylä altaineen ja erikoissaunoineen, iso kuntosali, hemmotteluhoidot, hyvä ruoka sekä hotellia ympäröivä hieno luonto takaavat viihtymisen. Hyödynnä etuhinta Lohja Spa & Resortiin.

2 vrk 130 € / hlö / 2hh

sisältää majoituksen 2 hengen standard-huoneessa, puolihoitoruokailut (2 x aamiaisen sekä 2 x noutopöytäruokailun) sekä elämyskylpylän ja kuntosalin käytön. Tarjous on voimassa tulopäivillä ma-to 19.12.2024 asti, ei juhannuksena, 1 hengen huonelisä 35,00 €/vrk

Varaukset Online 24/7 koodilla SENETU tai myyntipalvelusta ma – pe klo 8 – 17 puhelimitse 030 608 40 tai sähköpostitse myynti@lohjaspa.fi

Kerro myös muille

Facebook
Twitter
Sähköposti

Muuta kiinnostavaa

OnniBus Seniorialennus
Matkat ja Hotellit

OnniBus.com | Seniorialennus -20%

OnniBus.com on vuonna 2014 liikennöinnin aloittanut kaukoliikennepalvelu Suomesssa, joka on tullut tunnetuksi edullisista hinnoistaan ja laadukkaasta sekä nykyaikaisesta linja-auto kalustostaan. Yhtiön reittivalikoima kattaa nykyään lukuisat kaukoliikenteen reitit ympäri Suomen.

Lue lisää »
Matkat ja Hotellit

ExpressBus – Eläkeläisalennus

ExpressBus on bussijärjestelmä, jossa eri linja-autoyritykset tarjoavat nopean, mukavan ja edullisen matkustusmuodon. Tihein vuorovälein kulkevilla busseilla pääset kätevästi kaikkiin keskeisiin paikkoihin.

Lue lisää »
Matkat ja Hotellit

Scandic – Seniorihinta

Scandic on arvostettu Pohjoismaiden johtava hotelliketju, jolla on toiminnassa ​lähes 280 hotellia 6 eri maassa.

Scandicin seniorihinta on voimassa 65 täyttäneille tai eläkeläiskortin haltijoille.

Lue lisää »

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.