Senioriedut
Nextory 45 päivää ilmaiseksi kokeilujakso
Nextory on digitaalinen kirjapalvelu, jonka avulla voi lukea ja kuunnella e-ja äänikirjoja suoraan puhelimelta tai tablet-laitteelta. Seniorietujen kautta nyt pidempi ilmainen kokeiluaika palveluun.

Nextory 45 päivää ilmaiseksi! | Hyödynnä kokeiluetu

Äänikirjaetu Nextoryn uusille asiakkaille!

Kaipaatko rentouttavaa lukemista ja kuunneltavaa? Nextoryn avulla voit nauttia e- ja äänikirjoista missä vain, milloin vain! Nauti kirjauutuuksista joko äänikirjana tai e-kirjana. Nextorysta löytyy kirjoja kaiken ikäisille ja kaikkiin makuihin.

Löydä suosikit Nextoryn satojentuhansien ääni- ja e-kirjojen valikoimasta. Kirjoja löytyy suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Nauti tarinoista lenkillä, automatkalla, mökin laiturilla tai käpertyneenä sohvan nurkkaan.

Nextory tarjoaa Seniorietujen kautta uusille asiakkaille tavallista paremman tarjouksen, nimittäin 45 päivän ilmaisen kokeilujakson:

Kokeile 45 päivää ilmaiseksi!

  • Kokeile nyt 45 päivää ilmaiseksi!
  • Löydä suosikkisi satojentuhansien kirjojen valikoimasta
  • Kokeilujakso oikeuttaa 30h luku- ja kuunteluaikaan
  • Etu on voimassa kaikille uusille Nextory-käyttäjille

Kirjavinkkejä:

  1. Tasavallan presidentin puolison Jenni Haukion kirjoittama sekä lukema Sinun tähtesi täällä on muistelmateos vuosista isänmaan palveluksessa.
  2. Uusi Vares on täällä! Reijo Mäen Köyhä ritari on koukuttava uutuusdekkari, joka johdattaa Jussi Vareksen syviin ja sameisiin vesiin.

Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti, alk. 11,99€/kk. Nextorylla ei ole sitovaa määräaikaa ja tilauksen voi irtisanoa milloin tahansa. Tutustu kattavaan kirjavalikoimaan ja hyödynnä uusien asiakkaiden tarjous Nextoryn sivuilta.

Kerro myös muille

Facebook
Twitter
Sähköposti

Muuta kiinnostavaa