Senioriedut
nextory 45 päivää ilmaiseksi
Nextory on digitaalinen kirjapalvelu, jonka avulla voi lukea ja kuunnella e-ja äänikirjoja suoraan puhelimielta tai tablet-laitteelta. Kesätarjouksena nyt pidempi ilmainen kokeiluaika palveluun.

Nextory 45 päivää ilmaiseksi! | Hyödynnä kokeiluetu

Äänikirjaetu Nextoryn uusille asiakkaille!

Kaipaatko rentouttavaa lukemista ja kuunneltavaa? Nextoryn avulla voit nauttia e- ja äänikirjoista missä vain, milloin vain! Nauti kirjauutuuksista joko äänikirjana tai e-kirjana. Nextorysta löytyy kirjoja kaiken ikäisille ja kaikkiin makuihin.

Löydä suosikit Nextoryn satojentuhansien ääni- ja e-kirjavalikoimasta. Kirjoja löytyy suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Nauti tarinoista lenkillä, automatkalla, mökin laiturilla tai käpertyneenä sohvan nurkkaan.

Kesän kunniaksi Nextory tarjoaa Seniorietujen kautta uusille asiakkaille tavallista paremman tarjouksen, nimittäin 45 päivän ilmaisen kokeilujakson:

Kokeile 45 päivää ilmaiseksi!

  • Kokeile nyt 45 päivää ilmaiseksi!
  • Löydä suosikkisi satojentuhansien kirjojen valikoimasta
  • Lue ja kuuntele niin paljon kuin haluat
  • Kesäetu voimassa toistaiseksi

Nextorylla ei ole sitovaa määräaikaa. Tutustu kattavaan kirjavalikoimaan ja hyödynnä uusien asiakkaiden tarjous Nextoryn sivuilta. Voit tutustua myös Nextoryn palaavien asiakkaiden tarjoukseen sivuiltamme.

Kerro myös muille

Facebook
Twitter
Sähköposti

Muuta kiinnostavaa

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.