Senioriedut
kylpylä hotelli rauhalahti seniori tarjous
Kylpylähotelli Rauhalahti tarjoaa senioreille edullisia alkuviikon lomia. Lomapaketteihin sisältyy runsas aamiainen sekä päivällinen buffetista.

Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio – Senioritarjoukset

Kylpylähotelli Rauhalahti sijaitsee 5 km Kuopion torilta etelään, Kallaveden rannalla ja tarjoaa senioreille edullisia alkuviikon lomia. Lomapaketteihin sisältyy runsas aamiainen, buffetpäivällinen ja vapaa kylpylän/kuntosalin käyttö. Rauhalahdesta löytyvät hyvät ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet sekä ohjelmallisia perinne- ja savusaunailtoja Jätkänkämpällä, karaokea ja tanssia.

Kylpylähotelli Rauhalahti tarjoaa senioreille 3 vrk tai 2 vrk lomapaketteja.

Molempien hintoihin sisältyy:

• Majoitus (3 vrk tai 2 vrk) kylpylä-, studio- tai huoneistohotellissa
• Puolihoito (aamiainen ja päivällinen)
• Kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö

Tarjoukset ovat voimassa 2.6.2023 saakka siten, että tulopäivä on 3 vrk lomapaketissa ma tai ti ja 2 vrk lomapaketissa ma, ti tai ke. Tarjoukset edellyvät, että majoittumassa samassa huoneessa/huoneistossa/studiossa on vähintään yksi 65 vuotta täyttänyt tai asiakkaalla on esittää eläkeläiskortti.

Varaukset koodilla SENIORI, myös nettivaraamon kautta. Lue tarkemmat ajankohtaiset tiedot tarjouksista Kylpylähotelli Rauhalahden sivuilta.

Huom! Kylpylähotelli Rauhalahti myöntää myös kaikista vähintään 2 vrk normaalihintaisista kylpylälomista 10 % alennuksen eläkeläiskortin haltijoille (ei koske joululomaa eikä erikoistapahtumia).

Kerro myös muille

Facebook
Twitter
Sähköposti

Muuta kiinnostavaa

Matkat ja Hotellit

Savonlinja eläkeläisalennus

Savonlinjan palvelutarjontaan kuuluu kaupunkien ja kuntien sopimusliikenne, seutu- ja lähiliikenne, pikavuoro-, vakiovuoro-ja tilausajoliikenne sekä tapahtumakuljetukset ja elämysmatkat.

Lue lisää »
OnniBus Seniorialennus
Matkat ja Hotellit

OnniBus.com | Seniorialennus -20%

OnniBus.com on vuonna 2014 liikennöinnin aloittanut kaukoliikennepalvelu Suomesssa, joka on tullut tunnetuksi edullisista hinnoistaan ja laadukkaasta sekä nykyaikaisesta linja-auto kalustostaan. Yhtiön reittivalikoima kattaa nykyään lukuisat kaukoliikenteen reitit ympäri Suomen.

Lue lisää »

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.