Senioriedut
kylpylä hotelli rauhalahti seniori tarjous
Kylpylähotelli Rauhalahti tarjoaa senioreille edullisia alkuviikon lomia. Lomapaketteihin sisältyy runsas aamiainen sekä päivällinen buffetista.

Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio – Senioritarjoukset

Kylpylähotelli Rauhalahti sijaitsee 5 km Kuopion torilta etelään, Kallaveden rannalla ja tarjoaa senioreille edullisia alkuviikon lomia. Lomapaketteihin sisältyy runsas aamiainen, buffetpäivällinen ja vapaa kylpylän/kuntosalin käyttö. Rauhalahdesta löytyvät hyvät ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet sekä ohjelmallisia perinne- ja savusaunailtoja tiistaisin aidolla 50-luvun Jätkänkämpällä ja iltaviihteenä karaokea ma-la ja orkesteritansseja ke, pe ja la.

Kylpylähotelli Rauhalahti tarjoaa senioreille 3 vrk tai 2 vrk lomapaketteja.

Senioritarjous – 3 vrk, Ma-To, Ti-Pe
167 € / hlö / 2hh

Senioritarjous – 2 vrk, Tulo ma, tai ke
148 € / hlö / 2hh

Molempien hintoihin sisältyy:

• Majoitus (3 vrk tai 2 vrk) kylpylä-, studio- tai huoneistohotellissa
• Puolihoito (aamiainen ja päivällinen)
• Kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö

* Lisämaksu yhden hengen hotellihuoneessa 30 € / vrk.

Tarjoukset ovat voimassa 12.9.-22.12.2022, ei viikoilla 42 ja 43. Tarjoukset edellyvät, että majoittumassa samassa huoneessa/huoneistossa/studiossa on vähintään yksi 65 vuotta täyttänyt tai asiakkaalla on esittää eläkeläiskortti.

Varaukset koodilla SENIORI, myös nettivaraamon kautta. Lue tarkemmat tiedot Kylpylähotelli Rauhalahden sivuilta.

Huom! Kylpylähotelli Rauhalahti myöntää myös kaikista normaalihintaisista kylpylälomista 10 % alennuksen eläkeläiskortin haltijoille (ei koske joululomaa eikä erikoistapahtumia).

Kerro myös muille

Facebook
Twitter
Sähköposti

Muuta kiinnostavaa

inkclub senioriedut alennus
Muut palvelut

inkClub 20% alennus

20 % alennus inkClubin omista musteista! inkClub on kehittänyt edullisempia mustepatruunoita ja tulostimen lisävarusteita, jotka ovat aina korkealaatuisia ja antavat kestävät tulosteet.

Lue lisää »

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.