Senioriedut
Singan avulla laulaminen kotona on helppoa ja hauskaa. Voit nauttia laulamisesta yksin tai yhdessä ystävien kanssa.

Laula karaokea kotona | Singa-tarjous senioreille

Tekisikö mieli verestää muistoja laulamalla nuoruuden suosikkeja tai ottaa vaikka haltuun nuorison uusimmat pophitit? Hauskanpidon lisäksi säännöllisellä laulamisella on myös tieteellisesti todettuja positiivisia terveysvaikutuksia, mm. muistin ja vastustuskyvyn parantumiseen.

Singan avulla laulaminen kotona on helppoa ja hauskaa. Voit nauttia laulamisesta yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Kotimaisessa karaokepalvelussa on Suomen suurin yli 80 000 kappaleen laulukirjasto, josta voi laulaa käyttäen tietokoneen internet-selainta, kännykkää tai älytelevisiota.

Voit testata Singaa muutaman laulun verran täysin veloituksetta. Jos haluat laulaa enemmän, niin voit aktivoida 2kk ilmaisen senioritarjouksen maksulliseen Singa Premium -tilaukseen. Tilaus on turvallinen ja riskitön etkä sitoudu mihinkään. Voit lopettaa sen helposti milloin tahansa palvelun asetuksista. Jos päätät jatkaa laulamista, niin Singa Premium jatkuu automaattisesti 9,99€/kk hintaisena kuukausitilauksena.

Helpoin tapa päästä nauttimaan karaokesta on avata Singan karaokepalvelu tietokoneen selaimessa osoitteessa http://www.singa.com. Voit myös laulaa kännykällä tai älytelevisiolla lataamalla Singan sovelluksen laitteesi sovelluskaupasta (Google Play tai App Store).

Kun Singa on auki, niin homma toimii näin:

  1. Etsi mieleinen kappale käyttämällä hakutoimintoa
  2. Valitse karaokeversio, sopiva sävelkorkeus ja paina Laula-nappia
  3. Jos pidit kappaleesta voit lisätä sen suosikkeihisi tai luoda omia laululistoja, niin omat suosikit pysyvät aina muistissa

Tässä myös ohjeet Singan käyttöön videomuodossa: https://youtu.be/Tl7OsrOMBHU

Kerro myös muille

Facebook
Twitter
Sähköposti

Muuta kiinnostavaa

Liikunta

Flamingo Spa – Senioriedut

Flamingo Spa sijaitsee Vantaalla, lähellä Kauppakeskus Jumboa ja Helsinki-Vantaan lentokenttää. Flamingo Spasta löydät vauhdikkaan perheiden suosiman Vesipuiston ja aikuisille suunnatun tunnelmallisen kylpylän.

Lue lisää »
Matkat ja Hotellit

Scandic – Seniorihinta

Scandic on arvostettu Pohjoismaiden johtava hotelliketju, jolla on toiminnassa ​lähes 280 hotellia 6 eri maassa.

Scandicin seniorihinta on voimassa 65 täyttäneille tai eläkeläiskortin haltijoille.

Lue lisää »

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.