seniorietuja liikunta
Elixia tarjoaa senioreille kuntosalijäsenyyden ja treenioikeuden edulliseen tarjoushintaan. Seniorijäsenet saavat 20% alennuksen normaalihinnoista.

Kuntosalijäsenyys senioreille vapaavalintaisesta Elixia keskuksesta

Elixia tarjoaa senioreille kuntosalijäsenyyden ja treenioikeuden edulliseen tarjoushintaan. Seniorijäsenet saavat 20% alennuksen normaalihinnoista, jolloin jäsenyyden hinnaksi jää 36€-39€ kuukaudessa. Tämän lisäksi sinun täytyy maksaa vain liittymismaksu ja etu on käytettävissäsi.

Elixia on kuntokeskusketju jolla on yhteensä 23 keskusta ympäri suomea, joten todennäköisesti löydät keskuksen joka on sopivan matkan päässä siunsta. Yhteensä SatsElixialla on pohjoismaissa yli 160 keskusta, joten voit olla varma siitä, että keskukset ovat laadukkaita, moderneja ja pidettyjä. Elixia tarjoaa keskuksissaan myös Personal Trainer palveluita, joiden avulla pääset hyvään alkuun.

Edun saadaksesi sinun täytyy ollu vähintään 65 vuotias, eläkeläinen tai varhaiseläkeläinen.

Etuhintainen kuntosalijäsenyys senioreille Elixialta

Osassa keskuksia järjestetään myös senioreille suunnattuja ryhmäliikuntatunteja. Tuntivaraukset voit tehdä sovelluksella tai verkossa.

Jäsenyyden voit valita halutessasi joko vain yhteen keskukseen tai jopa kaikkiin keskuksiin pohjoismaissa.

Kerro myös muille

Facebook
Google+
Twitter

Muuta kiinnostavaa

Kulttuuri ja viihde

Savon Kinot | Eläkeläisalennus

Savon Kinot Oy on vuonna 1986 perustettu elokuvateatteritoimintaa harjoittava pohjoiskarjalainen perheyhtiö. Nykyisin Savon Kinot Oy:n elokuvateattereita on Varkaudessa, Savonlinnassa, Joensuussa, Iisalmessa ja Kiteellä.

Lue lisää »

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.