Senioriedut
senioriedut kulttuuri
Kuopion kaupunginteatteri on Itä-Suomen suurin ammattiteatteri. Teatteriesitykset tuotetaan pääosin oman henkilökunnan voimin. Teatteriesityksiä esitetään kahdella eri näyttämöllä, Minna- ja Maria-näyttämöllä.

Kuopion kaupunginteatteri | Eläkeläishinnat

Kuopion kaupunginteatteri on Itä-Suomen suurin ammattiteatteri. Teatteriesitykset tuotetaan pääosin oman henkilökunnan voimin. Teatteriesityksiä esitetään kahdella eri näyttämöllä, Minna- ja Maria-näyttämöllä. Minna-näyttömöllä on 464 paikkaa ja Maria-näyttämöllä on 184 paikkaa. Teatteri sijaitsee osoitteessa Niiralankatu 2.

Eläkeläisille Kuopion kaupunginteatteri myöntää halvemmat lippuhinnat. Eläkeläisten lippuhinta löytyy aina kunkin esityksen tietojen alta. Valitse siis ensin esitys ja sen alta näet lippuhinnat.

​Lisätiedot ja hinnat Kuopion kaupunginteatterin sivuilta.

Kerro myös muille

Facebook
Twitter
Sähköposti

Muuta kiinnostavaa

Matkat ja Hotellit

VR | Senioreiden Interrail 60+

Interrail​ eli reilaaminen on mainio matkustustapa kaikenikäisille. VR tarjoaa senioreille mahdollisuuden matkustaa junalla Euroopassa alennettuun hintaan senioreiden Interrail 60+ kortilla.

Lue lisää »

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.