Senioriedut
senioriedut kulttuuri
Kuopion kaupunginteatteri on Itä-Suomen suurin ammattiteatteri. Teatteriesitykset tuotetaan pääosin oman henkilökunnan voimin. Teatteriesityksiä esitetään kahdella eri näyttämöllä, Minna- ja Maria-näyttämöllä.

Kuopion kaupunginteatteri | Eläkeläishinnat

Kuopion kaupunginteatteri on Itä-Suomen suurin ammattiteatteri. Teatteriesitykset tuotetaan pääosin oman henkilökunnan voimin. Teatteriesityksiä esitetään kahdella eri näyttämöllä, Minna- ja Maria-näyttämöllä. Minna-näyttömöllä on 464 paikkaa ja Maria-näyttämöllä on 184 paikkaa. Teatteri sijaitsee osoitteessa Niiralankatu 2.

Eläkeläisille Kuopion kaupunginteatteri myöntää halvemmat lippuhinnat. Eläkeläisten lippuhinta löytyy aina kunkin esityksen tietojen alta. Valitse siis ensin esitys ja sen alta näet lippuhinnat.

​Lisätiedot ja hinnat Kuopion kaupunginteatterin sivuilta.

Kerro myös muille

Facebook
Twitter
Sähköposti

Muuta kiinnostavaa

OnniBus Seniorialennus
Matkat ja Hotellit

OnniBus.com | Seniorialennus -20%

OnniBus.com on vuonna 2014 liikennöinnin aloittanut kaukoliikennepalvelu Suomesssa, joka on tullut tunnetuksi edullisista hinnoistaan ja laadukkaasta sekä nykyaikaisesta linja-auto kalustostaan. Yhtiön reittivalikoima kattaa nykyään lukuisat kaukoliikenteen reitit ympäri Suomen.

Lue lisää »
Kulttuuri ja viihde

Savon Kinot | Eläkeläisalennus

Savon Kinot Oy on vuonna 1986 perustettu elokuvateatteritoimintaa harjoittava pohjoiskarjalainen perheyhtiö. Nykyisin Savon Kinot Oy:n elokuvateattereita on Varkaudessa, Savonlinnassa, Joensuussa, Iisalmessa ja Kiteellä.

Lue lisää »

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.