Senioriedut viihde
Bookbeat kuukauden ilmainen kokeilu 1kk
BookBeat on Bonnier Booksin kanssa yhteistyössä toimiva digitaalinen kirjapalvelu. BookBeatin palvelusta löydät kirjallisuuden parhaat klassikot ja kovimmat uutuudet e- ja äänikirjoina.

BookBeat seniorietu | 1 kk ilmainen kokeilu

BookBeat on Bonnier Booksin kanssa yhteistyössä toimiva digitaalinen kirjapalvelu. BookBeatin palvelusta löydät kirjallisuuden parhaat klassikot ja kovimmat uutuudet e- ja äänikirjoina. Palvelun kirjavalikoima koostuu tuhansista kirjoista, joten valinnanvaraa riittää moniin makuihin. Tutustu BookBeatin valikoimaan tästä.

  • 1 kk ilmainen kokeilu alennuskoodilla (norm. 2 viikkoa)
  • Tuhansia kirjoja kaikkiin makuihin
  • Lue ja kuuntele niin paljon kuin haluat
  • Kirjojen kuuntelu ja lukeminen onnistuu myös offline-tilassa kun olet ladannut kirjoja laitteellesi

Ilmaisen kokeilujakson (1kk) jälkeen voit jatkaa palvelun käyttöä alkaen 9,99 €/kk. Voit lopettaa tilauksesi koska vain haluat ilman sitovia määräaikoja. Tutustu kirjavalikoimaan ja hyödynnä ​kuukauden ilmainen kokeilu BookBeatin sivuilla käyttäen alennuskoodia.

Kerro myös muille

Facebook
Google+
Twitter

Muuta kiinnostavaa

OnniBus Seniorialennus
Matkat ja Hotellit

OnniBus.com | Seniorialennus -20%

OnniBus.com on vuonna 2014 liikennöinnin aloittanut kaukoliikennepalvelu Suomesssa, joka on tullut tunnetuksi edullisista hinnoistaan ja laadukkaasta sekä nykyaikaisesta linja-auto kalustostaan. Yhtiön reittivalikoima kattaa nykyään lukuisat kaukoliikenteen reitit ympäri Suomen.

Lue lisää »

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.