Senioriedut
Senioriedut viihde
Savon Kinot Oy on vuonna 1986 perustettu elokuvateatteritoimintaa harjoittava pohjoiskarjalainen perheyhtiö. Nykyisin Savon Kinot Oy:n elokuvateattereita on Varkaudessa, Savonlinnassa, Joensuussa, Iisalmessa ja Kiteellä.

Savon Kinot | Eläkeläisalennus

​​Savon Kinot Oy on vuonna 1986 perustettu elokuvateatteritoimintaa harjoittava pohjoiskarjalainen perheyhtiö. Nykyisin Savon Kinot Oy:n elokuvateattereita on Varkaudessa, Savonlinnassa, Joensuussa, Iisalmessa ja Kiteellä.

Savon Kinot Oy tarjoaa eläkeläisille 10% alennuksen elokuviin. Etu on voimassa joka päivä normaalihintaisissa elokuvissa (ei perhe-elokuvissa eikä muiden alennusten tai etujen yhteydessä). Sarjalippuihin etua ei myönnetä.

Eläkeläisalennuksen saa 65 vuotta täyttänyt henkilö, joka tarvittaessa todistaa henkilöllisyytensä. Alennuksen saa myös alle 65-vuotias henkilö, joka esittää jonkun seuraavista korteista: kuvallinen Kela-kortti, jossa tunnus eläkkeensaaja, kuvaton kansaneläkkeensaajan kortti sekä henkilöllisyystodistus tai työeläkeyhtiön myöntämä työeläkekortti sekä henkilöllisyystodistus.

Kerro myös muille

Facebook
Twitter
Sähköposti

Muuta kiinnostavaa

Matkat ja Hotellit

Savonlinja eläkeläisalennus

Savonlinjan palvelutarjontaan kuuluu kaupunkien ja kuntien sopimusliikenne, seutu- ja lähiliikenne, pikavuoro-, vakiovuoro-ja tilausajoliikenne sekä tapahtumakuljetukset ja elämysmatkat.

Lue lisää »

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.