Senioriedut
Senioriedut viihde
Savon Kinot Oy on vuonna 1986 perustettu elokuvateatteritoimintaa harjoittava pohjoiskarjalainen perheyhtiö. Nykyisin Savon Kinot Oy:n elokuvateattereita on Varkaudessa, Savonlinnassa, Joensuussa, Iisalmessa ja Kiteellä.

Savon Kinot | Eläkeläisalennus

​​Savon Kinot Oy on vuonna 1986 perustettu elokuvateatteritoimintaa harjoittava pohjoiskarjalainen perheyhtiö. Nykyisin Savon Kinot Oy:n elokuvateattereita on Varkaudessa, Savonlinnassa, Joensuussa, Iisalmessa ja Kiteellä.

Savon Kinot Oy tarjoaa eläkeläisille 10% alennuksen elokuviin. Etu ei ole voimassa perhe-elokuvissa eikä arkipäivähintaisissa esityksissä tai muiden etujen yhteydessä. Sarjalippuihin etua ei myönnetä. Etu on siis voimassa arki-iltaisin ja viikonloppuisin (ei perhe-elokuviin).

Eläkeläisalennuksen saa 65 vuotta täyttänyt henkilö, joka tarvittaessa todistaa henkilöllisyytensä. Alennuksen saa myös alle 65-vuotias henkilö, joka esittää jonkun seuraavista korteista: kuvallinen Kela-kortti, jossa tunnus eläkkeensaaja, kuvaton kansaneläkkeensaajan kortti sekä henkilöllisyystodistus tai työeläkeyhtiön myöntämä työeläkekortti sekä henkilöllisyystodistus.

Kerro myös muille

Facebook
Twitter
Sähköposti

Muuta kiinnostavaa

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.