Senioriedut
Ruissalon kylpylähotelli logo
Ruissalon kylpylä tarjous senioreille
Ruissalon kylpylä sijaitsee Turussa luonnonkauniilla Ruissalon saarella keskellä luonnonpuistoa.

Ruissalon kylpylä 60+ tarjous

Ruissalon kylpylä sijaitsee Turussa luonnonkauniilla Ruissalon saarella keskellä luonnonpuistoa. Ikkunoista ja ulkoterassilta avautuvat Airiston upeat merimaisemat ja ympäröivä luonto tarjoaa upeat ulkoilumahdollisuudet kansainpuiston ainutlaatuisissa tammimetsissä ja pitsihuviloiden lomassa. Myös Ruissalo Marinan suojaisa ja hyvin varusteltu vierasvenesatama sijaitsee hotellin välittömässä läheisyydessä.

Kylpylän valoisalla ja avaralla allasosastolla on kolme allasta, ja mereen pääsee uimaan ympäri vuoden suoraan allasosastolta. Hoitovalikoimasta löytyy runsaasti vaihtoehtoja perinteisistä kylpylähoidoista ja hieronnoista kauneushoitoihin. Kylpylältä löytyy myös oma kahvila sekä a la carte -ravintola.

60+ tarjous alkaen 105,-/hlö/2 vrk

Hintaan sisältyy:

  • Majoitus 2 hlöä 2 hengen huoneessa (alkaen-hinta Classic-huoneessa)
  • 1 hengen huonelisä +50,-/vrk
  • Loman kesto vähintään 2 vrk
  • Hintaan sisältyy aina aamiainen ja kylpylän sekä kuntosalin käyttö
  • Aloituspäivä vapaa

Loman minimikesto on 2 vrk, kampanjakoodi on PRO60. Tarjoushinnat 60 vuotta täyttäneille, voimassa 31.5.2023 asti (ei 24.-26.12.2022). Aloituspäivä vapaa. Edellyttää K-plussakorttia. Huoneita rajoitettu määrä.

Kerro myös muille

Facebook
Twitter
Sähköposti

Muuta kiinnostavaa

Matkat ja Hotellit

Savonlinja eläkeläisalennus

Savonlinjan palvelutarjontaan kuuluu kaupunkien ja kuntien sopimusliikenne, seutu- ja lähiliikenne, pikavuoro-, vakiovuoro-ja tilausajoliikenne sekä tapahtumakuljetukset ja elämysmatkat.

Lue lisää »

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.