Senioriedut
Ruissalon kylpylähotelli logo
Ruissalon kylpylä tarjous senioreille
Ruissalon kylpylä sijaitsee Turussa luonnonkauniilla Ruissalon saarella keskellä luonnonpuistoa.

Ruissalon kylpylä 60+ tarjous

Ruissalon kylpylä sijaitsee Turussa luonnonkauniilla Ruissalon saarella keskellä luonnonpuistoa. Ikkunoista ja ulkoterassilta avautuvat Airiston upeat merimaisemat ja ympäröivä luonto tarjoaa upeat ulkoilumahdollisuudet kansainpuiston ainutlaatuisissa tammimetsissä ja pitsihuviloiden lomassa. Myös Ruissalo Marinan suojaisa ja hyvin varusteltu vierasvenesatama sijaitsee hotellin välittömässä läheisyydessä.

Kylpylän valoisalla ja avaralla allasosastolla on kolme allasta, ja mereen pääsee uimaan ympäri vuoden suoraan allasosastolta. Hoitovalikoimasta löytyy runsaasti vaihtoehtoja perinteisistä kylpylähoidoista ja hieronnoista kauneushoitoihin. Kylpylältä löytyy myös oma kahvila sekä a la carte -ravintola.

60+ tarjous: 2 vrk Ruissalon Kylpylässä alkaen 218,-/2 hh

Hintaan sisältyy:

  • Majoitus 2 hengen huoneessa (alkaen-hinta koskee Classic-huonetta, 2 vrk yhden hengen Classic-huoneessa 188,-)
  • Loman kesto vähintään 2 vrk
  • Buffetaamiaiset
  • Vapaa sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin käyttö
  • Aloituspäivä vapaa

Loman minimikesto on 2 vrk, kampanjakoodi on PRO60. Tarjoushinnat 60 vuotta täyttäneille, voimassa 1.1.–31.5.2024. Aloituspäivä vapaa. Edellyttää K-plussakorttia. Huoneita rajoitettu määrä.

Katso tarjouksen tarkemmat tiedot ja varausohjeet kylpylän omilta sivuilta.

Kerro myös muille

Facebook
Twitter
Sähköposti

Muuta kiinnostavaa

inkclub senioriedut alennus
Muut palvelut

inkClub 20% alennus

20 % alennus inkClubin omista musteista! inkClub on kehittänyt edullisempia mustepatruunoita ja tulostimen lisävarusteita, jotka ovat aina korkealaatuisia ja antavat kestävät tulosteet.

Lue lisää »

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.