Senioriedut
Ruissalon kylpylähotelli logo
Ruissalon kylpylä tarjous senioreille
Ruissalon kylpylä sijaitsee Turussa luonnonkauniilla Ruissalon saarella keskellä luonnonpuistoa.

Ruissalon kylpylä 60+ tarjous

Ruissalon kylpylä sijaitsee Turussa luonnonkauniilla Ruissalon saarella keskellä luonnonpuistoa. Ikkunoista ja ulkoterassilta avautuvat Airiston upeat merimaisemat ja ympäröivä luonto tarjoaa upeat ulkoilumahdollisuudet kansainpuiston ainutlaatuisissa tammimetsissä ja pitsihuviloiden lomassa. Myös Ruissalo Marinan suojaisa ja hyvin varusteltu vierasvenesatama sijaitsee hotellin välittömässä läheisyydessä.

Kylpylän valoisalla ja avaralla allasosastolla on kolme allasta, ja mereen pääsee uimaan ympäri vuoden suoraan allasosastolta. Hoitovalikoimasta löytyy runsaasti vaihtoehtoja perinteisistä kylpylähoidoista ja hieronnoista kauneushoitoihin. Kylpylältä löytyy myös oma kahvila sekä a la carte -ravintola.

60+ tarjous: 2 vrk Ruissalon Kylpylässä alkaen 210,-/2 hh

Hintaan sisältyy:

  • Majoitus 2 hengen huoneessa (alkaen-hinta koskee Classic-huonetta, 2 vrk yhden hengen Classic-huoneessa 185,-)
  • Loman kesto vähintään 2 vrk
  • Buffetaamiaiset
  • Vapaa sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin käyttö
  • Aloituspäivä vapaa

Loman minimikesto on 2 vrk, kampanjakoodi on PRO60. Tarjoushinnat 60 vuotta täyttäneille, voimassa 30.8.–22.12.2023. Aloituspäivä vapaa. Edellyttää K-plussakorttia. Huoneita rajoitettu määrä.

Katso tarjouksen tarkemmat tiedot ja varausohjeet kylpylän omilta sivuilta.

Kerro myös muille

Facebook
Twitter
Sähköposti

Muuta kiinnostavaa

Matkat ja Hotellit

Vainion Liikenteen 65v.-lippu

Vainion Liikenne on yli 85-vuotias kotimainen perheyhtiö. Yhtiöllä on käytössään yli 120 autoa ja reitistö kattaa koko Lounais-Suomen Uudestakaupungista Helsinkiin.

Lue lisää »

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.