Senioriedut
Salon Vival tarjoaa seniorialennusta parturi- ja kampaamopalveluista Vantaan Tikkurilassa.

Eläkeläisalennus parturi kampaamoon Tikkurilassa

Etsitkö kohtuuhintaista parturia tai kampaamo Tikkurilasta joka tarjoaisi lisäksi etuja ja alennuksia senioreille? Oli sitten kyse vain pienestä miesten hiusten leikkuusta tai täydellisestä mallin muutoksesta sekä värjäyksestä, niin Tikkurilassa sijaitseva Salon Vival tarjoaa tuntuvia etuja yli 63-vuotiaille. Omat etuhinnat löytyvä esimerkiksi värille, leikkuulle, föönaukselle ja permanentille sekä muille tärkeille palveluille niin miehille kuin naisillekin.

Tikkurila sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaalla, joten kampaamoon on helppo tulla muualtakin.

Salon Vival tarjoaa seniorialennusta parturi- ja kampaamopalveluista Vantaan Tikkurilassa

Edun saamiseen saattaa liittyy ehtoja jotka kannattaa katsoa kampaamon sivuilta allaolevasta linkistä. Samasta osoitteesta löydät myös kaikki tarkat alehinnat ja palvelun kuvaukset.

Kerro myös muille

Facebook
Twitter
Sähköposti

Muuta kiinnostavaa

Matkat ja Hotellit

Vainion Liikenteen 65v.-lippu

Vainion Liikenne on yli 85-vuotias kotimainen perheyhtiö. Yhtiöllä on käytössään yli 120 autoa ja reitistö kattaa koko Lounais-Suomen Uudestakaupungista Helsinkiin.

Lue lisää »
Kulttuuri ja viihde

Savon Kinot | Eläkeläisalennus

Savon Kinot Oy on vuonna 1986 perustettu elokuvateatteritoimintaa harjoittava pohjoiskarjalainen perheyhtiö. Nykyisin Savon Kinot Oy:n elokuvateattereita on Varkaudessa, Savonlinnassa, Joensuussa, Iisalmessa ja Kiteellä.

Lue lisää »

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.