Senioriedut

BookBeat tarjous – Aloita ilmainen kokeilu

Hyödynnä BookBeat tarjous ja aloita ilmainen kokeilujakso äänikirjojen maailmassa!

BookBeat on Bonnier Booksin kanssa yhteistyössä toimiva digitaalinen kirjapalvelu. BookBeatin palvelusta löydät kirjallisuuden parhaat klassikot ja kovimmat uutuudet e- ja äänikirjoina. Suoratoistopalvelun valikoimasta löytyy yli 200 000 e- ja äänikirjaa, joten valinnanvaraa riittää kaiken ikäisille ja moniin makuihin.

Aloita ilmainen kokeilujakso

BookBeatin äänikirjapalvelua voi kokeilla ilmaiseksi. Kokeilujakson aikana saat käyttöösi palvelun Basic-tason, jolla voit lukea ja kuunnella kokeilujakson aikana jopa 20 tuntia veloituksetta.

Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun tilauspaketin mukaisesti. BookBeatin tilaukseen ei liity sitovaa määräaikaa ja voit milloin tahansa lopettaa tilauksesi. Ilmainen kokeilujakso koskee uusia BookBeat-käyttäjiä.

Ilmaisen kokeilujakson pituus on yleensä kaksi viikkoa, mutta ajoittain saatavilla on myös kuukauden ilmainen kokeilu. Kahden viikon kokeiluun ei tarvita alennuskoodia, tarjouksen voit hyödyntää alla olevan linkin kautta.

Nyt saatavilla pidempi 30 päivän kokeilu jakso BookBeatin palveluun! Kokeilujakson pääset hyödyntämään alla olevan linkin kautta.

BookBeat ilmainen kuukausi

BookBeatilla on ajoittain tarjouksena myös pidempi kuukauden (30 päivää) ilmainen kokeilu. Päivitämme saatavilla olevat kokeilujaksot tälle sivulle. BookBeatin äänikirjoista pääsee nyt nauttimaan kuukauden ajan ilmaiseksi!

Lue lisää tästä.

Mitä BookBeat maksaa kokeilujakson jälkeen

BookBeatilla on tällä hetkellä vaihtoehdoissa kaksi eri tilauspakettia: Basic -paketti maksaa 9,99 €/kk ja sillä voi kuunnella ja lukea 20 tuntia kuukauden aikana. Premium-paketilla saa kuunnella ja lukea kirjoja jopa 100 tuntia kuukausittain hintaan 14,99 €/kk. Kokeilujakson aikana saat käyttöösi Basic-paketin, jolla voit kuunnella ja lukea 20 tuntia veloituksetta.

Miten BookBeatin ilmainen kokeilujakso toimii?

Uudet asiakkaat voivat kokeilla BookBeatin palvelua kaksi viikkoa maksutta. Kokeilujakson voi aktivoida rekisteröitymällä Bookbeatin sivujen kautta palveluun. Kahden viikon kokeiluun ei tarvitse alennuskoodia. Kuukauden kokeilua varten, joka on vain ajoittain saatavilla, tarvitaan yleensä alennuskoodi ja se käytetään rekisteröitymisen yhteydessä.

Itse palvelun käyttö eli e- ja äänikirjojen lukeminen tai kuuntelu tapahtuu Bookbeatin sovelluksen kautta. Sovelluksen voi ladata App Storesta tai Google Playsta. Kokeilujakson aikana asiakkailta ei veloiteta maksua ja kirjoja voi kuunnella sekä lukea tällä hetkellä kokeilujakson aikana 20 tuntia. Ensimmäinen veloitus tapahtuu automaattisesti mikäli asiakas ei ole viimeistään kokeilujakson viimeisenä päivänä lopettanut tilausta. Veloitus on seuraavan kuukauden maksu rekisteröitymisen yhteydessä valitun tilauspaketin mukaisesti.

Hyvä huomioida, että peruuttaessasi tilauksen kokeilujakson aikana myös pääsy kirjojen kuuntelemiseen ja lukemiseen lakkaa välittömästi. Bookbeatin tilauksiin ei sisälly sitovia määräaikoja, ja tilauksen voi lopettaa milloin haluaa.

Kokeilujakson ja palvelun hyötyjä

  • Ilmainen kokeilujakso!
  • Lue ja kuuntele 20 tuntia kokeilujakson aikana
  • Kirjojen valikoima on todella kattava ja mieluista luettavaa löytyy kaiken ikäisille
  • Kirjoja voi ladata laitteelle, joten voit nauttia kirjoista myös offline-tilassa
  • Kaikilla tilauspaketeilla saa pääsyn koko kirjavalikoimaan

Lue lisää BooBeatin kokeilusta Tarjous-osiostamme.

Tutustu myös muihin äänikirjapalveluihin:

Nextory tarjous

Storytel tarjous

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.