Senioriedut

Storytel tarjous – maksuton kokeilujakso

Storytel tarjous - kokeile 30 päivää ilmaiseksi

Hyödynnä Storytelin maksuton kokeilujakso ja nauti äänikirjoista!

Storytel on Pohjoismaiden suurin äänikirjapalvelu, jonka valikoimasta löytyy yli 700 000 ääni- ja e-kirjaa. Kattavasta kokoelmasta löydät uutuuksia, bestsellereitä, dekkareita ja elämänkertoja sekä ajankohtaista kirjallisuutta usealla eri kielellä. Äänikirjojen valikoimasta löytyy luettavaa ja kuunneltavaa kaikenikäisille ja moneen makuun.

Nyt voit hyödyntää kauttamme saatavan tarjouksen eli Storytelin 30 päivän ilmaisen kokeilujakson.

Etu koskee uusia Storytelin asiakkaita. Linkin kautta pääset kokeilemaan Storyteliä maksutta 30 päivän ajan, jos et ole kokeillut palvelua aiemmin. Kokeilujakson aikana voit kuunnella ja lukea 20 tuntia kirjoja. Storytelin tilaukseen ei liity sitovia määräaikoja, vaan sen voi peruuttaa milloin haluaa Storytelin verkkosivujen kautta. Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti normaalihintaan 9,99 € / kk.

Miten aktivoin Storytel kokeilujakson?

Kokeilujakso ja palvelun käyttöönotto on nopeaa.

 1. Klikkaa linkkiä ja pääset kampanjasivulle, josta saat lunastettua 30 päivän kokeilun (alennuskoodia ei tarvita).
 2. Rekisteröidy Storytelin palveluun sivun ohjeiden mukaisesti.
 3. Kuuntelu ja lukeminen tapahtuu sovelluksen kautta kuten muissakin äänikirjapalveluissa. Storytelin sovelluksen voit ladata App Storesta tai Google Play -kaupasta.
 4. Kirjaudu rekisteröitymisen yhteydessä luomillasi tunnuksilla palveluun, kun olet ladannut sovelluksen älypuhelimeesi tai tabletille.
 5. Tutustu kirjavalikoimaan ja aloita lukeminen tai kuuntelu. Nauti kattavasta kirjavalikoimasta!

Tietoa Storytelista

Storytel on äänikirjapalvelu, jonka sovelluksen kautta voit kuunnella ja lukea e- ja äänikirjoja valitsemasi tilausvaihtoehdon mukaisesti. Storytel tarjoaa myös ilmaisen kokeilujakson palveluunsa uusille asiakkaille. Kokeilujakso on yleensä pituudeltaan 14 päivää, mutta ajoittain on myös saatavilla pidempi 30 päivän tai jopa 40 päivän kokeiluaika. Katso ajankohtainen kokeilujakson pituus myös tarjousosiostamme.

Storytel – Kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

Storytel on perustettu Ruotsissa vuonna 2005 ja on sittemmin kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi äänikirjapalveluksi. Suomessa palvelu avautui vuonna 2016. Palvelun valikoimasta löytyy tällä hetkellä jo yli 700 000 ääni- ja e-kirjaa. Kirjoja on saatavilla useille kielillä, muun muassa suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi ja espanjaksi.
Kirjakategorioita on tarjolla useita kuten elämänkertoja, dekkareita, klassikoita, historia, tietokirjallisuutta, jännitystä ja romantiikka. Lapsille on myös oma äänikirjojen kategoria.

Tilausvaihtoehdot

Storytelillä on tällä hetkellä vaihtoehdoissa kaksi eri tilausvaihtoehtoa. Molemmilla vaihtoehdoilla saa pääsyn palvelun koko kirjavalikoimaan.

Storytel Unlimited

Unlimited vaihtoehdolla voi kuunnella ja lukea rajattomasti kuukauden aikana. Unlimited tilauksen hinta on tällä hetkellä 22,99 € / kk.

Storytel Premium

Premium tilauksella voi kuunnella ja lukea korkeintaan 100 tuntia kuukauden aikana. Hinta tällä hetkellä 14.99 € / kk.

Storytel Basic

Basic vaihtoehdolla voi kuunnella ja lukea korkeintaan 20 tuntia kuukauden aikana. Basic tilauksen hinta on tällä hetkellä 9,99 € / kk.

Tilausvaihtoehtoihin kuuluu myös mahdollisuus ladata kirjoja laitteelle ja käyttää sen jälkeen offline-tilassa sekä Kids Mode. Molemmat tilauspaketit sisältävät yhden käyttäjätilin. Mikäli haluaa useampi tilejä, jolloin useampi henkilö perheessä voi kuunnella samanaikaisesti niin valittavana on myös Family ja Family Plus paketit. Molemmat Family -vaihtoehdoista ovat rajattomalla kuuntelu ja lukumäärällä.

Storytel kokeilujakso

Kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea 20 tuntia kirjoja. Ajankohtaiseen kokeilujakson tarjoukseen pääse esimerkiksi tarjoussivumme kautta. Voit hyödyntää ilmaisen kokeilun, jos et ole aiemmin kokeillut Storytel äänikirjapalvelua. Kokeilujakso on tarkoitettu vain uusille asiakkaille. Rekisteröinnin yhteydessä pyydetään myös maksukorttitietoja, mutta kokeilujakson aikana veloitusta ei vielä tapahdu. Tilaus jatkuu automaattisesti normaalihinnalla kokeilun jälkeen, mutta halutessaan tilauksen voi peruuttaa jo kokeilujakson aikana. Sitovia määräaikoja palvelussa ei ole.

Kirjapoimintoja Storytel äänikirjapalvelusta

 • Katiska – Suuri huumevyyhti
 • Uhrilento – Ilkka Remes
 • Yksi elämä, yksi planeetta – David Attenborough
 • Punainen prinsessa – Antti Vihinen
 • Suo, kuokka ja Hollywood
 • Naiset vailla armoa

Storytel julkaisee myös itse suoraan kuunneltaviksi kirjoitettuja Storytel Original -äänikirjasarjoja sekä podcasteja.

Tutustu myös muihin äänikirjapalveluihin:

Bookbeat kokeilu maksutta

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.