Senioriedut
M Room on parturi, joka on suunniteltu erityisesti miesten tarpeisiin ja johon pääset aikaa varaamatta.

Eläkeläisalennus parturiin M Roomilla

M Room on parturi, joka on suunniteltu erityisesti miesten tarpeisiin ja johon pääset aikaa varaamatta. Sinun ei siis tarvitse suunnitella etukäteen ajankohtaa, vaan riittää, että menet M Room parturiin kun haluat, että hiuksesi leikataan. Sieltä saat myös eläkeläisalennuksen käydessäsi hiustenleikkuussa maanantaista torstaihin kello 10 ja 14 välillä.

Mikäli haluat liittyä M Room jäseneksi, saat eläkeläisille suunnatun vuosijäsenyyden seniorihintaan. Tämä jäsenyys on voimassa päiväsaikaan samalla klo 10-14 välillä. Mikäli kuitenkin olet tämän jäsenyyden hankkinut, ja haluat käydä muina aikoina parturissa, voit tehdä sen 5 euro lisähintaan.

Pelkän hiustenleikkuun lisäksi M Roomit läpi suomen tarjoavat hiusten pesua, parranajoa veitsellä, kasvohierontaa, parran muotoilua ja mm hiusten värjäystä.

Kaipaako hiuksesi tai partasi siistimistä?

Katso eläkeläisalennukset M Roomin sivuilta.

Kerro myös muille

Facebook
Google+
Twitter

Muuta kiinnostavaa

Matkat ja Hotellit

Scandic – Seniorihinta

Scandic on arvostettu Pohjoismaiden johtava hotelliketju, jolla on toiminnassa ​lähes 280 hotellia 6 eri maassa.

Scandicin seniorihinta on voimassa 65 täyttäneille tai eläkeläiskortin haltijoille.

Lue lisää »
Liikunta

Flamingo Spa – Senioriedut

Flamingo Spa sijaitsee Vantaalla, lähellä Kauppakeskus Jumboa ja Helsinki-Vantaan lentokenttää. Flamingo Spasta löydät vauhdikkaan perheiden suosiman Vesipuiston ja vain aikuisille suunnatun tunnelmallisen Spa Kylpylän.

Lue lisää »

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.