Senioriedut
senioriedut palvelu
Matkahuolto tarjoaa seniorialennusta bussimatkoista. Saatavilla on Matkahuollon eläkeläiskortti sekä eläkeläislippuja joihin on oikeutettu täydellä eläkkeellä olevat.

Seniorialennus bussimatkoista Matkahuollon eläkeläislipuilla

Matkahuolto tarjoaa seniorialennusta bussimatkoista. Saatavilla on Matkahuollon eläkeläiskortti sekä eläkeläislippuja joihin on oikeutettu täydellä eläkkeellä olevat. Osa-aikaeläkkeellä ei näitä seniorietuja saa. Kaikki 65-vuotiaat saavat tämän edun suoraan näyttämällä henkilökorttiaan.

Matkahuollon eläkeläishintaiset liput

Edun saamiseen liittyy ehtoja, jotka suosittelemme tarkistamaan Matkahuollon sivuilta. Alennukset on saatavilla ainakin Matkahuollon eläkeläiskortilla, ja VR, Matkahuollon tai Finnairin liikemerkillä varustetulla kuvallisella Kela-kortilla. Ollessasi 65-vuotias, saat alennuksen henkilötodistuksella.

Tarkista alennusten suuruus ja ehdot Matkahuollon sivuilta alla olevasta linkistä

Kerro myös muille

Facebook
Twitter
Sähköposti

Muuta kiinnostavaa

inkclub senioriedut alennus
Muut palvelut

inkClub 20% alennus

20 % alennus inkClubin omista musteista! inkClub on kehittänyt edullisempia mustepatruunoita ja tulostimen lisävarusteita, jotka ovat aina korkealaatuisia ja antavat kestävät tulosteet.

Lue lisää »
Matkat ja Hotellit

Scandic – Seniorihinta

Scandic on arvostettu Pohjoismaiden johtava hotelliketju, jolla on toiminnassa ​lähes 280 hotellia 6 eri maassa.

Scandicin seniorihinta on voimassa 65 täyttäneille tai eläkeläiskortin haltijoille.

Lue lisää »

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.