Senioriedut
seniorietu koti
Eläkeläiset saavat Kierrätyskeskuksesta eläkeläisalennuksen -10% näyttämällä kassalla asianmukaisen voimassaolevan eläkeläiskortin.

Kierrätyskeskus | Eläkeläisalennus -10%

​​Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus on vuonna 1990 perustettu yleishyödyllinen yritys, jonka tavoitteena on vähentää luonnonvarojen kulutusta, kasvattaa ympäristötietoisuutta sekä lisätä osallistumisen ja työnteon mahdollisuuksia. Kierrätyskeskuksella on pääkaupunkiseudulla kuusi kierrätysmyymälää sekä valtakunnallisesti toimiva verkkokauppa.

Eläkeläiset saavat Kierrätyskeskuksesta eläkeläisalennuksen -10% näyttämällä kassalla asianmukaisen voimassaolevan eläkeläiskortin. Alennukset eivät koske kuljetuksia eivätkä verstastuotteita kuten huollettuja elektroniikkalaitteita, kodinkoneita tai Plan B -tuotteita. Poikkeuksena tähän ovat Kädentaitopalvelu Näprän tuotteet, joista myönnetään alennus. Lisätiedot Kierrätyskeskuksen omilta sivuilta.

Kerro myös muille

Facebook
Google+
Twitter

Muuta kiinnostavaa

Matkat ja Hotellit

Savonlinja eläkeläisalennus

Savonlinjan palvelutarjontaan kuuluu kaupunkien ja kuntien sopimusliikenne, seutu- ja lähiliikenne, pikavuoro-, vakiovuoro-ja tilausajoliikenne sekä tapahtumakuljetukset ja elämysmatkat.

Lue lisää »

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.