Senioriedut
seniorietu koti
Eläkeläiset saavat Kierrätyskeskuksesta 10% eläkeläisalennuksen kanta-asiakkaana.

Kierrätyskeskus | Eläkeläisalennus 10%

​​Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus on vuonna 1990 perustettu yleishyödyllinen yritys, jonka tavoitteena on vähentää luonnonvarojen kulutusta, kasvattaa ympäristötietoisuutta sekä lisätä osallistumisen ja työnteon mahdollisuuksia. Kierrätyskeskuksella on pääkaupunkiseudulla kuusi kierrätysmyymälää sekä valtakunnallisesti toimiva verkkokauppa.

Eläkeläiset saavat Kierrätyskeskuksesta 10% eläkeläisalennuksen liittymällä Kierrätyskeskuksen kanta-asiakkaaksi. Kierrätyskeskuksen eri asiakasryhmien alennukset ovat nyt niputettu uudistuneen kanta-asiakaskortin alle.

Alennukset eivät koske kuljetuksia eivätkä verstastuotteita kuten huollettuja elektroniikkalaitteita, kodinkoneita tai Plan B -tuotteita. Poikkeuksena tähän ovat Kädentaitopalvelu Näprän tuotteet, joista myönnetään alennus.

Lisätiedot Kierrätyskeskuksen omilta sivuilta.

Kerro myös muille

Facebook
Twitter
Sähköposti

Muuta kiinnostavaa

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.