Senioriedut
Ihastuttavat merimaisemat ja kahden laivan palvelut voi kokea saaristoristeilyllä.

Saaristoristeily Turusta senioreille

​​​​Tallink | Silja Line – Edulliset senioriryhmähinnat

Saaristoristeily Turusta senioriryhmille

​​​​​​Ihastuttavat merimaisemat, myymälöiden edulliset taxfree-hinnat ja kahden laivan palvelut voi kokea saaristoristeilyllä.

​Aamu lähtö Turusta Galaxylla klo. 8.20, laivanvaihto Maarianhaminassa ja paluu Turkuun tapahtuu samana iltana klo. 19.15 Baltic Princessillä. Saaristoristeilyn yhteyteen voi valita runsaan meriaamiaisen tai herkullisen buffet-lounaan.

​​​Kysy hyttejä myynnistä​. Tarjouksen senioriryhmälle saat täyttämällä Tallink Siljan sivuilta löytyvän lomakkeen (valitse senioriryhmä) tai soittamalla sivulta löytyvään puhelinnumeroon. Saaristoristeilyn viihdekalenterin löydät myös alla olevan linkin kautta.

Kerro myös muille

Facebook
Twitter
Sähköposti

Muuta kiinnostavaa

Matkat ja Hotellit

Vainion Liikenteen 65v.-lippu

Vainion Liikenne on yli 85-vuotias kotimainen perheyhtiö. Yhtiöllä on käytössään yli 120 autoa ja reitistö kattaa koko Lounais-Suomen Uudestakaupungista Helsinkiin.

Lue lisää »
OnniBus Seniorialennus
Matkat ja Hotellit

OnniBus.com | Seniorialennus -20%

OnniBus.com on vuonna 2014 liikennöinnin aloittanut kaukoliikennepalvelu Suomesssa, joka on tullut tunnetuksi edullisista hinnoistaan ja laadukkaasta sekä nykyaikaisesta linja-auto kalustostaan. Yhtiön reittivalikoima kattaa nykyään lukuisat kaukoliikenteen reitit ympäri Suomen.

Lue lisää »

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.