Senioriedut
Ihastuttavat merimaisemat ja kahden laivan palvelut voi kokea saaristoristeilyllä.

Saaristoristeily Turusta senioreille

​​​​Tallink | Silja Line – Edulliset senioriryhmähinnat

Saaristoristeily Turusta senioriryhmille

​​​​​​Ihastuttavat merimaisemat, myymälöiden edulliset taxfree-hinnat ja kahden laivan palvelut voi kokea saaristoristeilyllä.

​Aamu lähtö Turusta Galaxylla klo. 8.20, laivanvaihto Maarianhaminassa ja paluu Turkuun tapahtuu samana iltana klo. 19.15 Baltic Princessillä. Saaristoristeilyn yhteyteen voi valita runsaan meriaamiaisen tai herkullisen buffet-lounaan.

​​​Kysy hyttejä myynnistä​. Tarjouksen senioriryhmälle saat täyttämällä Tallink Siljan sivuilta löytyvän lomakkeen (valitse senioriryhmä) tai soittamalla sivulta löytyvään puhelinnumeroon. Saaristoristeilyn viihdekalenterin löydät myös alla olevan linkin kautta.

Kerro myös muille

Facebook
Twitter
Sähköposti

Muuta kiinnostavaa

Matkat ja Hotellit

Savonlinja eläkeläisalennus

Savonlinjan palvelutarjontaan kuuluu kaupunkien ja kuntien sopimusliikenne, seutu- ja lähiliikenne, pikavuoro-, vakiovuoro-ja tilausajoliikenne sekä tapahtumakuljetukset ja elämysmatkat.

Lue lisää »
Matkat ja Hotellit

ExpressBus – Eläkeläisalennus

ExpressBus on bussijärjestelmä, jossa eri linja-autoyritykset tarjoavat nopean, mukavan ja edullisen matkustusmuodon. Tihein vuorovälein kulkevilla busseilla pääset kätevästi kaikkiin keskeisiin paikkoihin.

Lue lisää »
inkclub senioriedut alennus
Muut palvelut

inkClub 20% alennus

20 % alennus inkClubin omista musteista! inkClub on kehittänyt edullisempia mustepatruunoita ja tulostimen lisävarusteita, jotka ovat aina korkealaatuisia ja antavat kestävät tulosteet.

Lue lisää »

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.