Senioriedut
Peurunka senioriale
Peurunka senioriale
Senioreille yli 65-v alennus 25 % minimissään 2 vrk majoituksista Peurungassa. Vietä edullinen kylpyläloma luonnonläheisessä Peurungassa.

Peurungassa 25 % ale senioreille min 2 vrk lomasta

Senioreille yli 65-v alennus 25 % minimissään 2 vrk majoituksista Peurungassa. Tule viettämään edullista kylpylälomaa luonnonläheiseen Peurunkaan. Rentoudu kylpylän poreissa, lähde luontoretkelle laavulle, pyöräile fatbikella tai hemmottele itseäsi erilaisilla hoidoilla.

Alennuksen saat koodilla PROSENIORI Peurungan verkkokaupasta. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta netin käyttöön varaa majoituksesi myyntipalvelusta puh 020 751 6300.

Kerro myös muille

Facebook
Twitter
Sähköposti

Muuta kiinnostavaa

Matkat ja Hotellit

Vainion Liikenteen 65v.-lippu

Vainion Liikenne on yli 85-vuotias kotimainen perheyhtiö. Yhtiöllä on käytössään yli 120 autoa ja reitistö kattaa koko Lounais-Suomen Uudestakaupungista Helsinkiin.

Lue lisää »
Kulttuuri ja viihde

Savon Kinot | Eläkeläisalennus

Savon Kinot Oy on vuonna 1986 perustettu elokuvateatteritoimintaa harjoittava pohjoiskarjalainen perheyhtiö. Nykyisin Savon Kinot Oy:n elokuvateattereita on Varkaudessa, Savonlinnassa, Joensuussa, Iisalmessa ja Kiteellä.

Lue lisää »
Matkat ja Hotellit

Savonlinja eläkeläisalennus

Savonlinjan palvelutarjontaan kuuluu kaupunkien ja kuntien sopimusliikenne, seutu- ja lähiliikenne, pikavuoro-, vakiovuoro-ja tilausajoliikenne sekä tapahtumakuljetukset ja elämysmatkat.

Lue lisää »
Matkat ja Hotellit

ExpressBus – Eläkeläisalennus

ExpressBus on bussijärjestelmä, jossa eri linja-autoyritykset tarjoavat nopean, mukavan ja edullisen matkustusmuodon. Tihein vuorovälein kulkevilla busseilla pääset kätevästi kaikkiin keskeisiin paikkoihin.

Lue lisää »

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.