Senioriedut
Peurunka senioriale
Peurunka senioriale
Senioreille yli 65-v alennus 25 % minimissään 2 vrk majoituksista Peurungassa. Vietä edullinen kylpyläloma luonnonläheisessä Peurungassa.

Peurungassa 25 % ale senioreille min 2 vrk lomasta

Senioreille yli 65-v alennus 25 % minimissään 2 vrk majoituksista Peurungassa. Tule viettämään edullista kylpylälomaa luonnonläheiseen Peurunkaan. Rentoudu kylpylän poreissa, lähde luontoretkelle laavulle, pyöräile fatbikella tai hemmottele itseäsi erilaisilla hoidoilla.

Alennuksen saat koodilla PROSENIORI Peurungan verkkokaupasta. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta netin käyttöön varaa majoituksesi myyntipalvelusta puh 020 751 6300.

Kerro myös muille

Facebook
Twitter
Sähköposti

Muuta kiinnostavaa

Matkat ja Hotellit

VR | Senioreiden Interrail 60+

Interrail​ eli reilaaminen on mainio matkustustapa kaikenikäisille. VR tarjoaa senioreille mahdollisuuden matkustaa junalla Euroopassa alennettuun hintaan senioreiden Interrail 60+ kortilla.

Lue lisää »
OnniBus Seniorialennus
Matkat ja Hotellit

OnniBus.com | Seniorialennus -20%

OnniBus.com on vuonna 2014 liikennöinnin aloittanut kaukoliikennepalvelu Suomesssa, joka on tullut tunnetuksi edullisista hinnoistaan ja laadukkaasta sekä nykyaikaisesta linja-auto kalustostaan. Yhtiön reittivalikoima kattaa nykyään lukuisat kaukoliikenteen reitit ympäri Suomen.

Lue lisää »

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.