Senioriedut
Hyvässä porukassa on mukava risteillä ja nauttia upeista merimaisemista, hyvästä ruoasta, ostoksista ja viihteestä. Senioriryhmät matkustavat Tallinkin ja Silja Linen laivoilla edullisin ryhmähinnoin.

Päivä Tallinnassa -risteilytarjous senioreille

​​​​Tallink | Silja Line – Edulliset senioriryhmähinnat

Päivä T​allinnassa -risteilytarjous senioreille

​​Hyvässä porukassa on mukava risteillä ja nauttia upeista merimaisemista, hyvästä ruoasta, ostoksista ja viihteestä. Senioriryhmät matkustavat Tallinkin ja Silja Linen laivoilla edullisin ryhmähinnoin. Ryhmähinnat ovat voimassa, kun ryhmässä on vähintään 10 aikuista matkustajaa.

Päivä Tallinnassa -risteilyllä voit viettää Tallinnassa jopa 13 tuntia. Senioriryhmillä päiväristeilyn hintaan sisältyy lisäksi buffet-aamiainen.

​​Päivä T​allinnassa -risteilytarjous senioreille ​alk. ​​35 € /hlö määrätyillä lähdöillä ​19.12.2020​​​​ asti.

​​Esimerkkihintaan sisältyy:​​- Päiväristeily Tallinnaan Star-luokassa- Megastarilla myöhäinen aamiainen / Starilla meriaamiainen

​​Huom! Hintaetu -6 €/hlö 7.30 vuorolla Helsinki-Tallinna. Sivuilla esitetty hinta on esimerkkihinta. Kannattaa pyytää tarjous senioriryhmälle, joko täyttämällä lomake (valitse senioriryhmä) tai soittamalla sivulta löytyvään puhelinnumeroon.

Kerro myös muille

Facebook
Google+
Twitter

Muuta kiinnostavaa

inkclub senioriedut alennus
Muut palvelut

inkClub 20% alennus

20 % alennus inkClubin omista musteista! inkClub on kehittänyt edullisempia mustepatruunoita ja tulostimen lisävarusteita, jotka ovat aina korkealaatuisia ja antavat kestävät tulosteet.

Lue lisää »

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.