Ozoneair - Senioriedut

Ozoneair.fi | Huikeat seniorialennukset kuponkikoodilla

Ozoneair on ruotsalainen teknologiayritys, joka on erikoistunut otsonikäsittelyyn.

Pääkonttori sijaitsee Luulajassa ja myyntitoimistot löytyvät Norjasta sekä vuonna 2019 perustetut yhtiöt Suomesta ja Tanskasta. Yhtiön painopisteenä on tuottaa korkealaatuisia puhdistustuotteita innovaatisilla tekniikoilla, jotka ovat helppokäyttöisiä ja ennen kaikkea turvallisia.

Ozoneair tuotteet

Ozoneair otsonointilaitteet sopivat kaikkiin tiloihin, poistaen epämiellyttävät hajut, homeen, allergeenit sekä mikro-organismit. Ozoneair tarjoaa nyt Seniorietujen kautta tuotteitaan alennetuin hinnoin.

Ozoneair Go

Ozoneair GO – otsonaattoria voidaan käyttää kaikkialla pahojen hajujen ja homeen puhdistamiseen: keittiössä, kylpyhuoneessa, kellarissa, autotallissa, vintillä, ryömintätilassa ja ajoneuvoissa. GO – otsonaattoria voidaan käyttää noin 1 000 käsittelyyn tai vastaaviin 4 000 käyttötuntiin. Toisin kuin Plus- ja Pro-malleissa, sitä ei voida täyttää uudelleen. Voit täysin steriloida huoneen Ozoneairin tuottamalla otsonilla. Bakteerit, homeet ja allergeenit eivät pysty vastustamaan niin suuria otsonipitoisuuksia. Se toimii jopa homeeseen, joka on pinttynyt syvälle rakennusmateriaaleihin.

 • Puhdistaa jopa 30m2 alan
 • Täydellinen pieniin tiloihin, autoihin ja veneeseen
 • Kevyt ja kannettava, jotta voit kantaa sen helposti paikasta toiseen
 • Täysin automaattinen – painat vain käynnistyspainiketta ja toiminto on täysin automaattinen

Hinta 399€, 100% tyytyväisyystakuu, 5 vuoden takuu, Ilmainen toimitus.

Koodilla sdsago 15 euron Seniorialennus

Ozoneair Plus

Ozoneair PLUS – otsonaattoria voidaan käyttää kaikkialla pahojen hajujen ja homeen puhdistamiseen: keittiössä, kylpyhuoneessa, kellarissa, autotallissa, vintillä, ryömintätilassa ja ajoneuvoissa. PLUS – otsonaattoria voidaan käyttää noin 1 000 käsittelyyn tai vastaaviin 4 000 käyttötuntiin. Kun käyttökerrat on saavutettu, siihen voidaan lisätä erityisiä levyjä laitteen alapuolelta. Lisälevyjen hinta on noin 50 €. Ozoneair toimii automaattiohjauksella. Sinun tarvitsee vain määrittää puhdistettavan alan koko ja käsittely asetetaan automaattisesti oikeaan ajanjaksoon ja voimakkuuteen.

 • Puhdistaa jopa 60m2 alan
 • Täydellinen keskikokoisin tiloihin ja isoihin huoneisiin
 • Kevyt ja kannettava, jotta voit kantaa sen helposti paikasta toiseen
 • Täysin automaattinen – painat vain käynnistyspainiketta ja toiminto on täysin automaattinen

Hinta 599€, 100% tyytyväisyystakuu, 5 vuoden takuu, Ilmainen toimitus.

Koodilla sdsaplus 25 euron Seniorialennus

Ozoneair Pro

Ozoneair PRO – otsonaattoria voidaan käyttää kaikkialla pahojen hajujen ja homeen puhdistamiseen: keittiössä, kylpyhuoneessa, kellarissa, autotallissa, vintillä, ryömintätilassa ja ajoneuvoissa. PRO – otsonaattori voidaan käyttää noin 1 000 käsittelyyn tai vastaaviin 4 000 käyttötuntiin. Kun käyttökerrat on saavutettu, siihen voidaan lisätä erityisiä levyjä laitteen alapuolelta. Lisälevyjen hinta on noin 100 €. Ozoneair ei vaikuta kodin materiaaleihin, kuten muoviin, kumiin ja elektroniikkaan. Tavanomaiset otsonointilaitteet saattavat hapettaa ja vahingoittaa näitä materiaaleja, mutta Ozoneairilla niille ei tapahdu mitään.

 • Puhdistaa jopa 120m2 alan
 • Täydellinen koko taloihin ja suuriin tiloihin
 • Suositellaan kaupalliseen käyttöön
 • Täysin automaattinen – painat vain käynnistyspainiketta ja toiminto on täysin automaattinen

Hinta 799€, 100% tyytyväisyystakuu, 5 vuoden takuu, Ilmainen toimitus.

Koodilla sdsapro huikea 100 euron Seniorialennus!