Olemme jo vuosikymmenten ajan tarjonneet suomalaisille yhä uusia tapoja tallentaa elämän tärkeitä hetkiä. Ihmiset tuntevat meidät monipuolisesta kuvakirjavalikoimastamme ja muista korkealaatuisista kuvatuotteistamme. Tehtaamme on ollut vuodesta 1994 Keravalla, jossa valmistamme vuosittain kymmeniä miljoonia valokuvia ja satoja tuhansia muita kuvatuotteita. Olemme Pohjoismaiden suurin kuvatuotteiden valmistaja ja kuulumme Euroopan laajuisesti toimivaan ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys.

ifolor kuvatuotteet seniorietu

Tallenna parhaat valokuvasi ihastuttavaksi kuvakirjaksi tai lempivalokuvasi upeaksi sisustustauluksi. Kokoa valokuvasi myös käteväksi seinäkalenteriksi, joka ilahduttaa vuoden jokaisena päivänä.

Ifolor – kuvatuotteet omista valokuvista -30%

Tallenna parhaat valokuvasi ihastuttavaksi kuvakirjaksi tai lempivalokuvasi upeaksi sisustustauluksi. Kokoa valokuvasi myös käteväksi seinäkalenteriksi, joka ilahduttaa vuoden jokaisena päivänä.

Muista myös läheisiäsi itsetehdyllä lahjalla, joka on taatusti ikimuistoinen ja ilahduttaa lahjansaajaa pitkään.

Käy tutustumassa kuvatuoteisiin osoitteessa www.ifolor.fi ja tee tilauksesi helposti. Hyödynnä -30%:n etukoodisi ja tilaa samalla ifolorin uutiskirje, jotta saat parhaat tarjoukset sähköpostiisi.

Etukoodilla SENIORI20 saat -30%:n alennuksen kaikista kuvatuotteista. Alennus lasketaan tuotteiden normaalihinnoista ja toimituskulut lisätään tilaukseen.

Alennus ei koske valokuvia, suklaakalenteria, lahjakortteja ja oheistuotteita eikä etua voi yhdistää muihin tarjouksiin. Etukoodi on kertakäyttöinen ja voimassa 28.2.2021 asti.

Kerro myös muille

Facebook
Google+
Twitter

Muuta kiinnostavaa

Liikunta

Flamingo Spa – Senioriedut

Flamingo Spa sijaitsee Vantaalla, lähellä Kauppakeskus Jumboa ja Helsinki-Vantaan lentokenttää. Flamingo Spasta löydät vauhdikkaan perheiden suosiman Vesipuiston ja vain aikuisille suunnatun tunnelmallisen Spa Kylpylän.

Lue lisää »
Matkat ja Hotellit

ExpressBus – Eläkeläisalennus

ExpressBus on bussijärjestelmä, jossa eri linja-autoyritykset tarjoavat nopean, mukavan ja edullisen matkustusmuodon. Tihein vuorovälein kulkevilla busseilla pääset kätevästi kaikkiin keskeisiin paikkoihin.

Lue lisää »