Olemme jo vuosikymmenten ajan tarjonneet suomalaisille yhä uusia tapoja tallentaa elämän tärkeitä hetkiä. Ihmiset tuntevat meidät monipuolisesta kuvakirjavalikoimastamme ja muista korkealaatuisista kuvatuotteistamme. Tehtaamme on ollut vuodesta 1994 Keravalla, jossa valmistamme vuosittain kymmeniä miljoonia valokuvia ja satoja tuhansia muita kuvatuotteita. Olemme Pohjoismaiden suurin kuvatuotteiden valmistaja ja kuulumme Euroopan laajuisesti toimivaan ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys.

ifolor kuvatuotteet seniorietu

Tallenna parhaat valokuvasi ihastuttavaksi kuvakirjaksi tai lempivalokuvasi upeaksi sisustustauluksi. Kokoa valokuvasi myös käteväksi seinäkalenteriksi, joka ilahduttaa vuoden jokaisena päivänä.

Ifolor – kuvatuotteet omista valokuvista -30%

Tallenna parhaat valokuvasi ihastuttavaksi kuvakirjaksi tai lempivalokuvasi upeaksi sisustustauluksi. Kokoa valokuvasi myös käteväksi seinäkalenteriksi, joka ilahduttaa vuoden jokaisena päivänä.

Muista myös läheisiäsi itsetehdyllä lahjalla, joka on taatusti ikimuistoinen ja ilahduttaa lahjansaajaa pitkään.

Käy tutustumassa kuvatuoteisiin osoitteessa www.ifolor.fi ja tee tilauksesi helposti. Hyödynnä -30%:n etukoodisi ja tilaa samalla ifolorin uutiskirje, jotta saat parhaat tarjoukset sähköpostiisi.

Etukoodilla SENIORI20 saat -30%:n alennuksen kaikista kuvatuotteista. Alennus lasketaan tuotteiden normaalihinnoista ja toimituskulut lisätään tilaukseen.

Alennus ei koske valokuvia, suklaakalenteria, lahjakortteja ja oheistuotteita eikä etua voi yhdistää muihin tarjouksiin. Etukoodi on kertakäyttöinen ja voimassa 28.2.2021 asti.

Kerro myös muille

Facebook
Twitter

Muuta kiinnostavaa

OnniBus Seniorialennus
Matkat ja Hotellit

OnniBus.com | Seniorialennus -20%

OnniBus.com on vuonna 2014 liikennöinnin aloittanut kaukoliikennepalvelu Suomesssa, joka on tullut tunnetuksi edullisista hinnoistaan ja laadukkaasta sekä nykyaikaisesta linja-auto kalustostaan. Yhtiön reittivalikoima kattaa nykyään lukuisat kaukoliikenteen reitit ympäri Suomen.

Lue lisää »