Senioriedut
järvisydän
Elämyslomia senioreille - Hotel & Spa Resort Järvisydän
Eläkeläiset lomailevat Järvisydämessä viikolla edullisemmin. Alennetut hinnat saa Järvisydämen elämyslomasta sunnuntain ja torstain välillä.

Elämyslomia senioreille – Hotel & Spa Resort Järvisydän

Eläkeläiset lomailevat Järvisydämessä viikolla edullisemmin. Alennetut hinnat saa Järvisydämen elämyslomasta sunnuntain ja torstain välillä. Elämysloma sisältää yöpymisen 2 hengelle Maisemasviitissä, Kotasviitissä tai hotellin Suite huoneessa, aamiaiset ravintola Piikatytössä, sisäänpääsyn kylpylään (1 käynti/ majoitusvuorokausi), 3 ruokalajin illallisen (Piikatytössä, Kotaravintolassa tai Höyrylaivaravintolassa) sekä aktiviteetin.

Aktiviteeteista voi valita 1/vrk: kauden vuokravälineet 2h, Valamo Winetasting -viininmaistelun, joogatunnin, kalastajan lounas tai risteilyn Kaarnetsaareen/ Linnansaareen kesäaikana.

Hinta: alk. 319 €/vrk/ 2hlö (elämysloma norm. 425 €)

Eläkeläishinta on voimassa sunnuntain ja torstain välisille öille. Hinta on 1 yölle. Tutustu ja lue tarjouksen tarkemmat tiedot Järvisydämen omilta sivuilta.

Kerro myös muille

Facebook
Twitter
Sähköposti

Muuta kiinnostavaa

Liikunta

Flamingo Spa – Senioriedut

Flamingo Spa sijaitsee Vantaalla, lähellä Kauppakeskus Jumboa ja Helsinki-Vantaan lentokenttää. Flamingo Spasta löydät vauhdikkaan perheiden suosiman Vesipuiston ja aikuisille suunnatun tunnelmallisen kylpylän.

Lue lisää »

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.