Senioriedut
Mikäli haluat majoittua Helsingissä edullisessa ja kodikkaasti sisustetussa hotellissa aivan keskustassa lähellä palveluita ja nähtävyyksiä, tarkista Hotelli Arthurin seniorihintainen majoitus.

Edullinen ja kodikas majoitus Helsingistä eläkeläishintaan

Mikäli haluat majoittua Helsingissä edullisessa ja kodikkaasti sisustetussa hotellissa aivan keskustassa lähellä palveluita ja nähtävyyksiä, tarkista Hotelli Arthurin seniorihintainen majoitus. Arthur on yksityinen 1900-luvun alussa perustettu hotelli, jossa on hyvin varustellut huoneet omilla kylpyhuoneilla. Tarjolla on huoneita aina yhden ja kahden hengen tarpeista isommalle porukalle. Ryhmähuoneissa majoittuu mukavasti kolme ja neljäkin henkeä. Mikäli kaipaat hieman luksusta, voit valita huoneeksesi myös sviitin! kaikista huoneista saat seniorialennuksen kun olet yli 65-vuotias.

Hotelli Arthurissa majoitut loistavalla sijainnilla 200m päässä päärautatieasemasta. Henkilökunta on tunnetusti palvelualtista ja ystävällistä. Aamiainen on runsas ja huoneet ovat siistejä ja hyväkuntoisia.

Tarkista voimassa oleva eläkeläisalennus Hotellin omilta sivuilta alla olevasta linkistä.

Kerro myös muille

Facebook
Twitter
Sähköposti

Muuta kiinnostavaa

Tilaa Senioriedut-uutiskirje

​Uutiskirjeen tilaajana saat kätevästi tiedon uusista eduista ja tarjouksista sähköpostitse. Uutiskirjeen tilaaminen on kannattavaa, sillä kaikkia etuja ja tarjouksia ei välttämättä julkaista sivustolla. Uutiskirje on maksuton.