Senioriedut
Detur logo
Detur senioriloma
Detur on nyt seniorien asialla! Detur tarjoaa vinkkejä, tarjouksia ja erikoispaketteja aikuisille ja kokeneille senioreille, joilla on hieman erilaiset toiveet ja vaatimukset lomaltaan.

Aikuinen seniori? Lähde Detur-lomalle!

Detur perustettiin Suomeen jo vuonna 1998, lähes 25 vuotta sitten. Tänä päivänä toimimme aktiivisesti ja tarjoamme kohtuuhintaista laatumatkailua Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Tanskassa sekä Norjassa.

Deturin valikoima on monipuolinen ja kattava. Pyrimme tarjoamaan vaihtoehdon jokaiselle aurinkoa etsivälle, joka ei halua maksaa liikaa laadukkaasta lomastaan. Olemme hintatietoisen valinta! Hotellivalikoimamme vaihtelee perushuoneistohotelleista aina luksushoteleihin All Inclusivella.

Nyt Deturilla on myös erityinen seniorien toiveiden mukainen matkavalikoima. Meillä on erityisesti aikuisille ja senioreille valittuja hotelleja, ja heille suunniteltuja erikoistarjouksia ja teemamatkoja.

Sen lisäksi olemme koko Suomen seniorien matkatoimisto! Uskomme, että sinulla tulee olla mahdollisuus matkustaa läheltä kotia, kotikentältä, koska se tekee matkustamisesta niin paljon helpompaa. Tästä syystä lennämme jopa 6 kotikentältä Suomessa!

Matkusta läheltä – matkusta kauas!

Anna meidän järjestää seuraava lomasi ja toteuttaa matkatoiveesi riippumatta siitä, haluatko vain rentoutua auringossa vai viettää aktiivisemman loman harrastaen mitä tahansa keksitkin, vaikkapa pelaten petankkia, golfia tai shakkia.

Kerro myös muille

Facebook
Twitter
Sähköposti

Muuta kiinnostavaa

Liikunta

Flamingo Spa – Senioriedut

Flamingo Spa sijaitsee Vantaalla, lähellä Kauppakeskus Jumboa ja Helsinki-Vantaan lentokenttää. Flamingo Spasta löydät vauhdikkaan perheiden suosiman Vesipuiston ja vain aikuisille suunnatun tunnelmallisen Spa Kylpylän.

Lue lisää »
Matkat ja Hotellit

VR | Senioreiden Interrail 60+

Interrail​ eli reilaaminen on mainio matkustustapa kaikenikäisille. VR tarjoaa senioreille mahdollisuuden matkustaa junalla Euroopassa alennettuun hintaan senioreiden Interrail 60+ kortilla.

Lue lisää »